Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 23:55, 29 lis 2016

Nallar napisał(a)
Widzę że propozycje nadal się sypią.
Jestem ciekawa efektu końcowego.

Ewuniu, na wiosnę będzie

Makao_J napisał(a)
Ja też jestem ciekawa jak Iwonka to ugryzie

Aniu, podsumowałam tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6594-ogrodek-iwony-ii?page=503#post_0
Rytla 00:00, 30 lis 2016

Ej, Iwonko, a jak w restauracji wybierasz z karty, to też myślisz o tym, żeby nie urazić kucharza, bo ten lubi steki lekko a Ty prosisz o mocniej wysmażony?
albo dosalasz, co przynieśli, bo bez smaku, albo wychodzisz, bo nie mają pomidorowej?
Tak już jest, trzeba wybrać, czasem z tego, co proponują, a czasem szukać dalej.

A nawet, jak nie bedziesz całkiem zadowolona, to kto wie, jaki pomysł podsunie Ci jutro? A moze dopiero to jutro, co w przyszłym roku nadejdzie?

Dobrej nocy.
Nallar 00:04, 30 lis 2016

Czułam to, czułam że będziesz miała gniota, sama kiedyś byłam w takiej sytuacji i czułam to samo.
Każda z nas pisała jak ona by to widziała, były to tylko luźne propozycje...Ogród jest Twój, wiesz co do niego pasuje najlepiej. Z pewności żadna nie poczuje się urażona tym że nie wykorzystasz jej propozycji, bo właśnie to byłoby nietaktem.
Głowa do góry, zapomnij o mysiej dziurce.

Napisałam w imieniu wielu osób i chyba się ze mną zgodzą, a jeśli ktoś poczuł się urażony to niech "napisze to głośno".
Iwk4 00:09, 30 lis 2016

Kasiu, bo ja mam wypaczenie zawodowe
W pracy z dziećmi musisz uważać, jak mówisz i co mówisz. Bo dziecka nie możesz zranić, urazić. A jak już nerwy puszczą, z rodzicem musisz porozmawiać, hi, hi

O restauracji nie pomyślałam. Nie pamiętam, kiedy tam byłam
natka098 00:10, 30 lis 2016

A ja myślę że jakby Iwonka każdy pomysł wprowadziła to byłoby najlepiej tak inaczej Nie no żartuje oczywiście. My tamtędy przechodzić nie będziemy więc właścicielka wie najlepiej co i jak

Ja znów uwielbiam taki natłok pomysłów bo daje mi powera do ruszenia swoich szarych komórek, tak to kurzą się nieużywane.

TeresaK 00:12, 30 lis 2016

Zapraszam w takim razie przy najbliższej okazji na dobry obiad do dobrej restauracji. Nie żartuję
Iwk4 00:15, 30 lis 2016

Ewa, zatem nie jestem odosobniona
To taki moment, kiedy człowiek samego siebie poznaje.
Dziwne takie odczucia ... Ale są. I dobrze, ze jesteśmy świadomi. Bo czasami to my proponujemy. Albo nieświadomie na kogoś naciskamy. I tego drugiego trzeba unikać I tyle

A racją jest, ze taka burza mózgów, jak się człowiek prześpi, pozwala myśleć nieszablonowo. Pewnie rozwiązanie samo przyjdzie. Dzięki tym wszystkim pomysłom, które w głowie się poukładają
Iwk4 00:19, 30 lis 2016

Natka, Terenia - spać. Ja jeszcze muszę sprawdzian wydrukować
Idę, bo jeszcze działy pomylę
Pa
TeresaK 00:20, 30 lis 2016

Buziak Dobranoc.
Nallar 00:26, 30 lis 2016

Będzie dobrze Iwonko, nie męcz się i nie katuj. Minie okres Świąteczny i tak jak napisałaś, pomysły się poukładają.
Buziole.