Trybuna legionistów - zdjęcie powyżej to właśnie ona. Ale wiecie co jest najlepsze? Patrzę na murawę i się zastanawiam czy oni ją po każdym meczu naprawiają. Na narodowym jak są mecze reprezentacji to podobno wszystko out idzie. Przytuliłabym co mniej zniszczone kawałki. Tak z 200 metrów. Tylko ta sportowa to taka sobie w wyglądzie.
Wrażenia cały czas mam. Jest przerwa teraz. Kopiąc w ogródku się nie przeziębiłam a tu czuję że z nosa mi już cieknie.
Miałam kilka sezonów zestaw stół i krzesła z drewna eukaliptusowego - potwierdzam wytrzymałe, nic się z nim nie działo raz tylko przez te kilka lat olejowałam
No to i może dobrze zrobiłam z tym eukaliptusem. Do tej pory tylko kojarzył mi się z misiami koala. Ale podobno kadłuby łodzi z niego robią. Tylko olej kupię inny. Dąb rustykalny chyba. Lekko się spatynuje.
Dziewczyny zmarzłam okropnie. Przyjadę to herbata z prądem będzie. Dobrze, że Legia wygrała i 2 gole strzeliła. Nudy nie było. W sumie to cieszę się, że się ruszyłam. Dobrze jest cokolwiek innego zrobić niż tylko w ziemi kopać.