Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

SlonecznyOgrod 20:02, 05 lis 2017

Ładnie podświetlone drzewa, jak będą liście to dopiero będzie pieknie sie światło rozpraszało w koronie.
Ja mam ale nie na kabelku tylko kamienie solarne. Teraz podświetlaja trawiszcza wysokie.
inka74 20:32, 05 lis 2017

Dziewczyny - eM zakupił w Chinach okablowanie i lampki i jakieś złączki dziwne. Całość niewiele kosztowało a w sumie fajnie jest. Muszę poczekać jak drzewa będą miały listki i takie większe korony czyli za jakieś 3-5 lat na razie patyki podświetlone i już głową nie uderzę . Tylko Umbra ta środkowa i rzeźba fajnie wyglądają na żywo. Telefon nie oddaje klimatu niestety.

Ja dla odmiany od ogrodu właśnie szyłam dziecku strój psa Pluto. Przypomniał sobie, że na jutro jest ((
inka74 20:38, 05 lis 2017

gosika67 napisał(a)
Iwonka nastrojowo u Ciebie, zostało mi trochę cebulek , też je posadzę w donicę, dzięki za podpowiedź.
Gosiu do doniczki i najlepiej gdzieś zadołować. Ja schowałam pod tuje i dałam worek z ziemią jako osłona. Woda będzie docierać a może nie przemarzną.

Czy u was też czosnki główkowate zaczynają wyrastać? Za ciepło jest? Teraz ruszą to późnie lipa będzie.
Zana 20:42, 05 lis 2017

Cholerka, aż do Chin po lampki pojechał? No to jest rozmach, co tam chińskie w PL kupione, nie ma to jak oryginał z rodzimego kraju
mrokasia 20:51, 05 lis 2017

inka74 napisał(a)

Ja dla odmiany od ogrodu właśnie szyłam dziecku strój psa Pluto. Przypomniał sobie, że na jutro jest ((

Rany, dobrze że ten okres już za mną...
inka74 21:15, 05 lis 2017

Anula - mój eM to Mistrz zakupów internetowych, przebija mnie w te klocki o kilka dystansów nawet mi nasionka jaskrów zakupił u Chińczyków. Właśnie, powinnam je wsadzić!!!!

Kasiu - wcześniej na jakieś bale to kupowałam gotowe albo między dziewczynami pożyczałyśmy stroje dla dzieciaków. Teraz już tak łatwo nie jest. Już szyłam selera, pelerynę lorda Wadera i teraz psa Pluto. Jestem ciekawa co jeszcze wymyślą.
alis 21:24, 05 lis 2017

Piękny nastrój sobie stworzyłaś Iwonko łokcia bolącego nie zazdroszczę, przerabiałam to, po serii zabiegów przeszło, ale ja sobie nadwyrężyłam łokieć ubiegłej zimy podczas odśnieżania

Donice tez obsadzę cebulowymi Pozdrawiam
inka74 09:22, 06 lis 2017

Kilka zdjęć mocno już jesiennego ogrodu. Nie przepadam za taką wersją. U mnie dużo bylin i róż więc o tej porze już smutno. Tylko jeden krzaczek ładnie przebarwiony a reszta już opadła.
inka74 09:27, 06 lis 2017

Wrzosy jak zwykle mi padły ale przynajmniej rododendron Germania ładnie odżył.
inka74 09:32, 06 lis 2017