Ja darń ktorą zdejmowałem pod rabatki przeszczepiałam w innych miejscach
Cały trawnik przy placyku w stronę rabatki z trawami pachodzi z poszerzanych rabat... masakryczna praca
Asiu, myślę cały czas tylko też wiem, że na 700 zł by się nie skończyło. Bo piach trzeba dowieźć i go wymieszać, potem rozgrabić i zwałować. To jest ciężka, fizyczna praca nie dla jednej kobiety. Problem też w tym, że ja w tym roku już miałam jeden bardzo duży niezapowiedziany wydatek. Na następne nie mogę sobie pozwolić. Stąd trawnik z rolki, moje marzenie odjechał w siną dal i będzie trawnik z siewu na który, aby był taki jak chcę, to ze 2 lata będę czekać. Rabaty będą korygowane tylko kosmetycznie. U mnie musi być gęsto bo wtedy chwasty nie mają szans. Wyznaję od początku zasadę taką samą jak Danusia na nowej działce - tekst w ramce do tego dążę przez cały czas odkąd jestem na O https://www.ogrodowisko.pl/watek/8495-ogrodowisko-moja-anglia?page=84
Powoli druga tura róż zaczyna kwitnąć. Benjamin Britten Wypuścił teraz przy drugim kwitnieniu bardzo długie baty na ponad 160 cm co mi się stanowczo nie podoba.
Aaa wyobraź sobie, że mój m wczoraj stwierdził, że dawno po róże nie byliśmy, no i że trzeba jechać. Ja mu na to, że miejsca nie mam, a on, że coś wymyślę... Przytomny był jak to mówił i trzeźwy
Ostatnie mini porównanie - jako pierwszy rozchodnik Stardust który nie miał dostępu do światła bo go kocimiętka zakryła i drugi bez ograniczeń. Spora różnica jest.