Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Anitka 15:43, 07 sty 2019

Widzę, że w tym samym czasie zmobilizowałyśmy się do zrobienia wizytówki. Tylko ty już zakończyłaś, a ja w czarnej d....
Obiecałam sobie, że do wiosny muszę skończyć, póki ogród nie zajmuje czasu. Gratuluje, bo to strasznie pracochłonne zajęcie, a najgorsze to wybranie zdjęć.

Brawo, pięknie ogród pokazałaś.

inka74 22:28, 14 sty 2019

Anitka - zmotywowała mnie twoja wizytówka
ja mam i w lato, i zimę mało czasu. W lato ogród a w zimę praca zawodowa i lekcje z młodym zero lenistwa.
inka74 22:32, 14 sty 2019

Z białej zimy w piątek (oczywiście czasu na zdjęcia zabrakło) dziś deszcz i plucha. Bleee...
inka74 22:59, 14 sty 2019

I pierwsze z ogrodowych zakupów w tym roku. Stolik przyjdzie później
JoannA 23:03, 14 sty 2019

Piękne Iwonko
makadamia 07:49, 15 sty 2019

Ogródeczek wielkości bombonierki a miejsc do siedzenia ile już masz? Trzy? Cztery?
Na każdą porę i pogodę
Muszę do siebie jakąś ławeczkę kupić
jolanka 08:36, 15 sty 2019

Piękne siedziska Gdzie kupiłaś?
inka74 09:29, 15 sty 2019

Asiu - podobały mi się, może metalowych mi tym razem nie połamią

Asiu/Makadamia - po to jest ogród aby w nim odpoczywać a nie tylko harować jak wół )) W sumie teraz 4 miejsca stałe są ale z przenośnym z 5 jest
Taras to główne i podręczne poranne stanowisko na kawkę z fotelem wiszącym na 3 pory roku, jest huśtawka na letnie lenistwo i imprezy ale tu będzie wymiana, kiedyś. Jest miejsce pod różami między wisienkami Kanzan - idealne na wiosnę. Z tego miejsca widać wszystkie nasadzenia tulipanowe. Ma fajne osie widokowe. I jest teraz z tyłu miejsce na ławkę lub te krzesełka - miejsce typowo letnie. Tam zawsze jest chłodek i blisko do owoców do skubania
eM ma jeszcze swoją leżankę, z którą jeździ po prawie całym ogrodzie, gdzie mu się podoba. To tzw. stanowisko mobilne. Hmmm... dużo jak na tak niewielką powierzchnię, ale wbrew pozorom są wykorzystywane )) szczególnie, jak biesiadujemy ze znajomymi, sporo się ich zjeżdża. I wtedy każde miejsce do siedzenia jest na wagę złota. Rozłożone po ogrodzie nie przeszkadzają a jak potrzeba zbieramy.

Jolcia - przez net, wysyłam ci na priv. Ławkę swoją mogłabyś pokazać w całości??... tak się delikatnie przypominam ) bo jakoś nie widziałam albo mi umknęło.
abiko 10:10, 15 sty 2019

Świetne te krzesła.. stolik też będzie w ten deseń?
Anda 14:39, 15 sty 2019

Piekne mebelki

Bez sniegu widoki tez ladne, kolorowo masz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies