Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Anitka 15:38, 15 sty 2019

inka74 napisał(a)
Anitka - zmotywowała mnie twoja wizytówka
ja mam i w lato, i zimę mało czasu. W lato ogród a w zimę praca zawodowa i lekcje z młodym zero lenistwa.

O to tak samo jak u mnie tylko ja już na szczęście z lekcjami nie siedzę, ale czasu nie przybyło.

Świetne mebelki, nigdy nie za dużo miejsca do siedzenia w ogrodzie. A stolik też z takiej samej kolekcji będzie?
inka74 06:47, 16 sty 2019

abiko napisał(a)
Świetne te krzesła.. stolik też będzie w ten deseń?
taki jest plan, aby był do kompletu stolik z jednej serii.
inka74 07:00, 16 sty 2019

Anda napisał(a)
Piekne mebelki

Bez sniegu widoki tez ladne, kolorowo masz
dziękuję trudno cos znaleźć ładnego i w przystępnej cenie. To niestety masówka jest, pewnie chińska. Piękną ławkę znalazłam. Kutą. No cudo ale za jedyne 6300 zł cena mnie wyleczyła z zachwytu.

Śniegu znów napadało w nocy. Zaraz się stopi bo plusowe temperatury w dzień. Za to fajnie taka pierzynka w nocy wyglądała
inka74 07:06, 16 sty 2019

Anitka napisał(a)

O to tak samo jak u mnie tylko ja już na szczęście z lekcjami nie siedzę, ale czasu nie przybyło.

Świetne mebelki, nigdy nie za dużo miejsca do siedzenia w ogrodzie. A stolik też z takiej samej kolekcji będzie?
zgadzam się z tym miejscem. Jak 20-30 osób wpada to wszystko co jest się przydaje.
Tak, stolik chcę z tej samej serii. Czekają na dostawę. A i tak partiami kupowane mniej finansowo boli. Każdego miesiąca coś i powoli się uzbiera
jolanka 18:13, 19 sty 2019

Iwonko, wstawiłam u siebie zdjęcie ławeczki, przepraszam, że dopiero teraz
basia3012 23:53, 29 sty 2019

Iwonko, pochodziłam po Twoim pięknym ogrodzie. Bardzo ale to bardzo mi się podoba. Zarówno w zimie jak i w lecie. Zadbany jest, ładne detale. A dekoracje na święta bardzo piękne. Gratuluję. I fajne są te nożyczki Fiskarsa. Poproszę o info na priv gdzie takie coś można kupić. Bedę wdzięczna.
inka74 13:42, 30 sty 2019

Witaj Basiu, wiesz, że ja nawet byłam ostatnio u ciebie? Oglądałam gwiazdki zrobione przez twojego zdolnego męża tylko z braku czasu najczęściej przelatuję przez wątki nie zostawiając śladu.
W imieniu ogrodu dziękuję bardzo za pochwały. Lubię go coraz bardziej choć katalogowy/pokazowy nie jest i nigdy nie będzie. Ale dobrze się tu czuję i to jest najważniejsze.
Nożyczek, tam gdzie kupiłam, już nie ma - nawet w linku z zamówienia się nie pokazują. Szukaj w necie po haśle Fiskars nożyczki do kwiatów 111160 - może jeszcze uda się gdzieś dostać lub coś podobnego kupić. Ciekawe rozwiązanie. W praktyce przetestuję je dopiero w sezonie. Na wazonowych kwiatach się sprawdziły.
inka74 13:54, 30 sty 2019

Asia - Makadamia swoją drobną uwagą o sporej ilości miejsca do siedzenia spowodowała zakiełkowanie w mojej głowie myśli, że może by tak jedno z miejsc przekształcić jednak w nową rabatkę... och, ta zima za długa jest. Zbyt dużo czasu na myślenie zostaje. A przecież nic już miałam nie robić )
mrokasia 16:27, 30 sty 2019

coś czuję, że to będzie ulubiony zakątek w letnie, upalne dni
zupełnie nie od poznania

inka74 napisał(a)

a to bosko wygląda!!!

inka74 20:25, 30 sty 2019

Mrokasiu - dobrze, że jesteś! Brakowało ciebie...