Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Poppy 21:51, 25 lut 2019

inka74 napisał(a)

Maczku na e..y - u was są nawet ładniejsze, które bardzo chciałam ale nie wysyłają do Polski a nie chcę nikogo męczyć z przesyłką bo to ogromna paka i kłopot. Jak chcesz to ci wyślę link. I będę zazdrościła, jak zakupisz bo tamte dużo ładniejsze się wydają ))

To poprosze linka na pw
Nie wiem, czy kupie juz, teraz raczej nie, bo mam taka liste zakupow ogrodowych, ze konca nie widze, wszystlo potrzebne na cito, ale za jakis czas to sobie sprezentuje
Nie mam zadnych ozdobek jeszcze, nic a nic, i trzeba to naprawic.

Ps. To te tajemnicza rzecz kupowalas, co wyczytalam w watku u Andy/Ewy? Czy jeszcze jakas inna niespodzianke szykujesz?
Zagajanka 21:54, 25 lut 2019

Śliczny "kwiatuszek"

Ja od Mikołaja dostałam rdzawe czosnki, czekam aż ziemia rozmarznie na dobre, by je umieścić na rabacie
jolanka 21:57, 25 lut 2019

Nooo, wielkolud Fajnie będzie wyglądał wśród kfffiotkow
inka74 22:05, 25 lut 2019

Poppy, nie, to nie to. Jeszcze coś innego będzie

Janka a wersje trójwymiarową czosnków widziałaś? Ty i choineczki fajne te świąteczne rdzawe masz.

Mi się jeszcze bardzo podobała taka rdzawa kula - mniszek nazwana. Ot, to już takie smaczki, jak roślin kupować nie ma jak bo miejsca na wsadzenie brak
inka74 22:09, 25 lut 2019

Jola - na razie przeraża mnie jego wielkość nie byłam na to przygotowana po wielkości naszych rodzimych ozdób rdzą malowanych. Zobaczymy. Bo już na zdjęciu w całej rabacie tak mocno nie odstaje wielkością.
Poppy 22:21, 25 lut 2019

inka74 napisał(a)
Poppy, nie, to nie to. Jeszcze coś innego będzie

Dziekuje za link Ja sobie chce jeszcze taka jaszczurke metalowa kupic, widzialysmy z cora na farmie i starsznie nam sie taka na scianie spodobala.

A co do tego czegos innego, to wiesz, strach sie bac, co znowu wymyslilas
Kiedy pokazesz?
Zagajanka 22:23, 25 lut 2019

Widziałam chyba trójwymiarowe kwiaty kopru, fajne były. Ale wpadłam na nie juz po zakupie tych moich czosnków, więc pozostaję z tą wersją.

Choineczki też mi się bardzo podobały. Za chwile schowam je do przyszłego roku, bo czas wymienić kompozycję przy wejściu na coś bardziej wiosennego
Zana 22:34, 25 lut 2019

Suuuper piękny ten kwiat. Gdyby Ci nie pasował to ja biorę.
inka74 22:37, 25 lut 2019

Maczku - długo będzie szło, jak dojdzie pokażę bo pewnie nie usiedzę. Ja mam ceramiczną jaszczurkę w rabacie, ogon jej już ze starości odpadł. Taka metalowa fajna musi być. Jest tych ozdób bardzo dużo, trudno się na coś zdecydować bo wszystkie kuszą Ja zachorowałam na metalowego anioła ale niestety jest niewysyłalny. Polska nie jest na liście. Może kiedyś znajdę podobnego.

Janka proste kopry trójwymiarowe po 150 - 200 zł widziałam za sztukę na kiermaszu w szkółce pod Warszawą, na zdjęciu są ładniejsze, na żywo - z min. 5 sztuk trzeba by było nazbierać, aby efekt był. A to już koszt się robi.
inka74 23:00, 25 lut 2019

Janka - te kopry widziałam na żywo
https://m.facebook.com/OgrodyoZielonychProgach/photos/a.1469819109913432/2292314957663839/?type=3&source=54

Anula - wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć