Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Nowalijka 23:22, 25 lut 2019

Iwonko, ponieważ jestem zbieracz ogrodowych ozdobek tez poproszę o adres sklepu na priv. Ten kwiat jes zaj....y. Udał się zakup, czekam na fotki z kwiatem w docelowym miejscu. Ja tez swoje kwiatki i nie tylko powoli wystawiam do ogrodu, fajny cza zaczyna się. Patrzyłam na prognozę pogody, nie bedzie na razie sniegu a temperatury od 5 do 8 stopni w dzień.
Kasiolaaa 06:25, 26 lut 2019

inka niewiem nie ja siedzialam na pienku no i nie nasze auto a sąsiadow juz kilka lat mają nowe auto czasami sie zastanawiam jak wybierac meble do ogrodu czy nie rozjedzie sie albo nie zaplesnieje mam na mysli te z technorattanu i z poduchami
zoja 06:40, 26 lut 2019

Wow! Piekny ten mak!
Anda 07:45, 26 lut 2019

Duży ale bardzo ładny ten kwiat Z Twoim zmysłem na pewno znajdziesz mu odpowiednie miejsce
Wyobrażam sobie, jak musiałaś być zdziwiona jego wielkością po rozpakowaniu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anitka 07:59, 26 lut 2019

Jako, że jestem posiadaczką "rdzy" w ogrodzie to tym bardziej serducho mi do tego kwiatka zabiło mocniej Ale wielkość imponująca. Zobaczysz jak rabaty będą pełne to na pewno łatwiej go wkomponujesz. U mnie teraz po wycięciu turzycy nawet małe rdzawe jeżówki wyglądają jak giganty a w sezonie prawie niewidoczne były.
inka74 11:25, 26 lut 2019

Anitka - też tak myślę, że łatwiej będzie z pełnymi rabatami go wkomponować.

Ewcia - wyobraź sobie moją minę, jak paczkę taką 80x80 cm dostałam myślałam, że pomyłka a to tylko jeden kwiat. Te pozostałe co oglądałyśmy też są takie spore w opisach.

Zojka - ja nawet nie wiem co to jest, kwiatek z innej planety

Kasiu - z meblami nawet jak sprawdzisz na żywo to też jest lekka loteria. A u mnie kupiłam połamaną ławkę w ciemno. Dobrze, że była z aukcji i cena nie była wysoka ale mimo wszystko szkoda.

Ela - wysłałam na mail.
Poppy 16:11, 26 lut 2019

inka74 napisał(a)
Maczku - długo będzie szło, jak dojdzie pokażę bo pewnie nie usiedzę. Ja mam ceramiczną jaszczurkę w rabacie, ogon jej już ze starości odpadł. Taka metalowa fajna musi być. Jest tych ozdób bardzo dużo, trudno się na coś zdecydować bo wszystkie kuszą Ja zachorowałam na metalowego anioła ale niestety jest niewysyłalny. Polska nie jest na liście. Może kiedyś znajdę podobnego.

Szkoda, ze Polska nie jest na liscie wysylkowej To sie powoli zmienialo, i coraz wiecej firm wysylalo w jedna i druga strone. Metalowego aniola to jeszcze nie widzialam. metalowa sprobuje odnalezc na farmie dla Ciebie.

Dlugo bedzie szlo, powiadasz? To teraz juz naprawde umieram z ciekawosci!
Kasiolaaa 20:18, 26 lut 2019

Inka niektore osoby sa nieuczciwe powiem ci ze z wozkiem dziecięcym sie kiedys nadzialam niedosc ze sporo pieniedzy bo ponad 1000zl to zacinal sie przy wypinaniu gondoli lub spacerowki ale jak to ludzie mowia karma wraca
Kasia_CS 21:02, 26 lut 2019

OO fajny ten kwiatuch I krokusiki cudne- bardzo lubię te zwiastuny wiosny

Mszyce tragedia... dziady jedne!
JoannA 21:12, 26 lut 2019

Kwitek śliczny i pięknie będzie wyglądał w trawach. Ja go widzę z prosem