Wianek zbiorowo dziękuje

w sumie też mi się podoba.
Andżelika,
Makusia - te tulipany pokazane w Łodzi jako Yellow Crown są jakieś dziwne. No właśnie śmietankowe a nie żółtawe. One miały tylko środek taki bardziej żółty, tak delikatnie. Myślę, że to jakaś pomyłka lub że się wyrodziły. Kupując Yellow Crown dostaniecie raczej takie żółtki jak moje. A szkoda bo też bardzo mi się podobają te śmietanowe.
Lucy u ciebie to książka powstanie z tych zapisków
Kasiu_CS - dokładnie tak, Purple Pion to terminatorki. Jak były na cienistej z 2-3 lata temu to zakwitły ze 2 tygodnie później niż Exotic Emperor ale miałam je prawie do końca maja. A teraz na słonecznej części zakwitły prawie równo z EE ale EE już tydzień temu opadły a PP nadal dają czadu i nie widać końca.
Poppy może masz kogoś w Polsce kto kupi ci PP jak będą w sierpniu wykładane w B. i wyśle
Madziu mnie też mniej na O. Taki czas. Są inne rzeczy niestety do ogarnięcia. Wy też fajne spotkania u siebie robicie. Pozazdrościłyśmy trochę wam stąd i u nas potrzeba jeżdżenia.
Dorotko - te analizy bardzo się potem na następny rok przydają. Jak zanotuję co i jak kwitnie to potem jest dużo łatwiej i szybciej.