Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na chabrowym wzgórzu :)

Ogródek na chabrowym wzgórzu :)

kaisog1 15:37, 03 cze 2012

Matko i córko.... Ty juz masz takie porzeczki????
Poza tym pięknie i kolorowo u Ciebie
Mala_Mi 15:56, 03 cze 2012

ell napisał(a)
Karola wiem, a może mi się ogródek rozciągnie.

Będę szukała tego miskanta.

Tu już wybuchnęłam śmiechem...... dobre.....ja tak też sadziłam..... bo nie będęczekać 10 lat..... a teraz mam dylemat co zostawić a co usunąć..wiec póki jakośsobie radzą to sie ciną..może się coś rozciągnie????
Robal lbrzydliwy...fujjjj, wiciokrzew mój dopier o w pąkach...
Jeżeli idzie o róże to masz ich więcej u siebie niż na Święcie....... ale spotkania z ludźmi brak....
I coś tam jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam......
Kompozycja z pomidorów super de lux.... sałątę masz już wypasioną...a foty jak zwykle piękne......
andziulka 18:07, 03 cze 2012

dziękuję Elu za wizytę w moim ogrodzie U Ciebie wszystko pięknie rośnie. Jeszcze trochę i będą czerwone truskawki, poziomki ,porzeczki
popcorn 18:20, 03 cze 2012

Hihi, nie frustruj się!
Pięknie u Ciebie! Różychki urzekające - to miniaturki? Okrywowe? Jakaś odmiana konkretna? Słodkie!
A żółta trzmielina to ode mnie?

pozdrawiam!!
ell 22:23, 03 cze 2012

Gosiu porzeczki czerwienieją jedna za drugą, ale obawiam się, że ja to dopiero się na czarne załapię. Sławek z Olką już grasują i rzucają się na wszystko co czerwone.

ell 22:27, 03 cze 2012

Aniu jak lubią to się cisną, a w tym tłoku nieźle Twój ogródek wygląda ...... a może się jednak rozciągnął ......... a może trawniczek się skurczył. Ja liczę, że trawnik ustąpi miejsca.
ell 22:31, 03 cze 2012

Andziulka fajnie , że zaglądnęłaś.

Karola jak tu się nie frustrować - przeleciało mi już drugi raz to spotkanie przed nosem.

A miniaturki były kupione w Tesco więc na etykietce napisano "miniaturka". Kupiłam, bo się do mnie ładnie uśmiechały.
Ta żółciutka tawułka to od Ciebie - ładnie rośnie.
popcorn 09:02, 04 cze 2012

Cieszę się że tawulka rośnie! Moich też tylko kilka przetrwało, wyschły... one bardzo wrażliwe na wilgoć w podłożu - jak jej mało w 2-3 dni potrafią zaschnąć na amen Już parę wyrzuciłam - tych młodych - a teraz 1 najstarsza też wyschła
Szkoda ze nie mam duzego Tesco na miejscu Będę gdzie indziej polowan na miniaturki - bardzo ladne te bialutkie

pozdrawiam!!
abiko 12:17, 04 cze 2012

ell napisał(a)
Andziulka fajnie , że zaglądnęłaś.

Karola jak tu się nie frustrować - przeleciało mi już drugi raz to spotkanie przed nosem.

no to jest nas dwie przynajmniej
Milka 12:23, 04 cze 2012

Cudny ten twój chaos Elu a wiciokrzewy przepiękne, moje jakoś mizernie idą!

i te róże białe mnie zachwyciły, natomiast nasturcji nie cierpię, sama nie wiem dlaczego, raz tylko ja posadziłam!