Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród i co dalej

Ogród i co dalej

Monka 07:31, 28 cze 2016

Zana napisał(a)
Ale, że w jakim sensie brzydko? Że podsuszona jedna strona na dole? Czy że pusto się zrobiło? Katalpa zdecydowanie nabrała porządnego wyglądu

Tak myślę, że chyba ta choinka po prawej co odstaje jest do wyrzucenia coś taka krzywa , może palik wbić coby ją naprostował?
Zana 07:35, 28 cze 2016

A to fakt, że ta sosna (?) teraz tam nie najlepiej wygląda. Nie wiem co doradzić, ja bym pewnie wywaliła.
ZieloneWrota 08:21, 28 cze 2016

Monika wpadam z rewizytą, gustowny dom, ogród po części już z nasadzeniami, teraz najważniejsze aby obrać kierunek, styl, i nie zbaczać z obranej strategii, cudniaście się zapowiada, a co do rabaty z betonem myślałam że młot też będzie twoim narzędziem w rękach, ale jak coś to zaproś mnie ja już doświadczona , pozdrawiam
Monka 09:09, 28 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Monika wpadam z rewizytą, gustowny dom, ogród po części już z nasadzeniami, teraz najważniejsze aby obrać kierunek, styl, i nie zbaczać z obranej strategii, cudniaście się zapowiada, a co do rabaty z betonem myślałam że młot też będzie twoim narzędziem w rękach, ale jak coś to zaproś mnie ja już doświadczona , pozdrawiam

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej co do pomocy to uważaj, bo chętnie zaproszę i co dziewczyny nie na traktory tylko do betonu , oj coś mi się ten beton żle kojarzy hi hi
Toszka 09:20, 28 cze 2016

sosnę zanim definitywnie wywalisz spróbuj uformować jakoś fajnie. Ta sosna wygląda na dość rasową - szkoda by było wywalać. Pędź do wujka Bogusława (link wcześniej zapodałam) i wierć mu dziurę w brzuchu jak z sosny zrobić eleganckie niwaki. Dwa sezony formowania, a wszyscy ci będą zazdrościć
Dla dodania otuchy dodam, że tak zrobiłam porządek z wielkim wiechciowatym jałowcem. Dla mnie to cały czas wiecheć był, dopóki nie trafili się chętni ( i to trzy razy!) na odkupienie go za konkretne pieniądze... dało mi to do myślenia
anbu 09:33, 28 cze 2016

Monka napisał(a)
Małe sprzątanie w ogrodzie
conici brak brzydko jest coś trzeba będzie z tym zrobić, ale co ? może wsadzić tam moją aurea nana, którą mam w donicy na berebrysy nie patrzymy , to nie jest ich docelowe miejsce

Monia dałaś radę, super Conicki nie ma co żałować
Nie wiem, chyba ten krzak się nie zabuduje, ale ja się nie bardzo znam :/
Monka 17:26, 28 cze 2016

Dziewczyny Wy mnie motywujecie , a Toszka to non stop mi podnosi poprzeczkę choiny w stożki , Boże jak to zrobić ? sosna w bonzai sorki jakieś niwaki i jak tu żyć ?
AsiaK_Z 18:49, 28 cze 2016

Monia, no jak to, jak żyć? Zacisnąć poślady i do roboty hihi hi
Monka 19:28, 28 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Monia, no jak to, jak żyć? Zacisnąć poślady i do roboty hihi hi

no to muszę je ścisnąć nie ma rady i żyję dalej
Monka 20:19, 28 cze 2016

Dla Bogusia
poglądowo co to za odmiana, nie wiem

a teraz to tak wygląda czy coś da się z tym zrobić ?