Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

ell 10:55, 02 lip 2011

Super! Już widać postępy. Oglądnij zdjęcia z przed kilku miesięcy i od razu zmieni Ci się nastawienie do tego kawałka ogródka. Trzymamy kciuki za dalsze prace.
myszorek 10:45, 04 lip 2011

Dziękuję Wam i czekam z niecierpliwością aż trawa mi wzejdzie-to będzie kolejny punkt do odfajkowania z listy.Jak mawia babcia mojego męża- powolutku i do przodu(żeby tylko cierpliwości starczyło, a z tą u mnie kruchutko, mimo tej pokory, której ciągle mnie mój udomowiony trochę ugorek uczy
Gardenarium 10:48, 04 lip 2011

Z trawą to akurat najprędzej może pójść, tylko dużo wody potrzeba i cierpliwości w podlewaniu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:50, 04 lip 2011

Zwołajcie jakiś kameralny zlot u siebie to pokopiemy Każdemu poletko i już robota pójdzie do przodu

Instagram Ogrodowiska
Martek 10:54, 04 lip 2011

Myszorek ja też bardzo żałuję Może spotkamy się kiedyś na "szlaku"
myszorek 12:28, 04 lip 2011

Danuś, złote serce masz, ale nie miałabym sumienia wykorzystywać nikogo do swoich niecnych celów . Kiedyś tylko jak juz będziesz miała dużo czasu to poproszę Cię o pomoc w formowaniu świerka i tego mojego stożka cisowego no i podpowiesz mi może, co gdzie przesadzić.

Martek no właśnie co się odwlecze to nie uciecze. Trzeba wierzyć, że na wszystko jest czas i pora i być otwartym na swiat
Gardenarium 22:06, 04 lip 2011

Dobrze Myszorku, podjadę

Instagram Ogrodowiska
Ania 22:27, 04 lip 2011

Prześledziłam cały Twój wątek efekty są zadziwiające, pracowita z Ciebie dziewczynka Jest naprawdę super i wszystko na dobrej drodze ale rozumiem też Twoje wątpliwości bo u mnie też wszyscy chwalą a tylko ja wiem ile jest jeszcze do zrobienia Podziwiam zapał i życzę nie ustającej chęci i energii
myszorek 22:31, 04 lip 2011

gardenarium napisał(a)
Dobrze Myszorku, podjadę

gęba mi sie właśnie zaśmiała, o tak
myszorek 22:35, 04 lip 2011

Ania napisał(a)
Prześledziłam cały Twój wątek efekty są zadziwiające, pracowita z Ciebie dziewczynka Jest naprawdę super i wszystko na dobrej drodze ale rozumiem też Twoje wątpliwości bo u mnie też wszyscy chwalą a tylko ja wiem ile jest jeszcze do zrobienia Podziwiam zapał i życzę nie ustającej chęci i energii

Anusia, tak to właśnie jest: sąsiadka pyta co ja tam ciąglę kopię i kopię, przecież jak w parku już mam, a ja no cóż nie mogę za każdym razem starszej Pani wyprowadzać z błędu, bo się bidula przestanie cieszyć ze swojego ogrodu. Nie wiem, czy jestem pracowita, czy tylko uparta jak bardzo uparty osioł
Dziękuję za zyczenia, Tobie również życzę nie mniej wytrwałości i sił!!!