Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

ell 10:58, 20 cze 2011

troszkę więcej - z braku czasu przejazdem do pracy

monteverde 17:58, 20 cze 2011

ładniutka)
myszorek 15:19, 21 cze 2011

o kurka pikol, jaka ona wielka i rozlożysta. Zaczynam sie zastanawiać czy mi się zmieści w ten kąt, co jej wyznaczyłam, ale jak dzisiaj przygotowywalam rabatę przy wejściu to mi tak bajecznie pachniało, że chyba do jesieni będę siedzieć z robotami w tym kącie
ell 18:14, 21 cze 2011

rzeczywiście jest wielgachna, ale za to nikt nie przejdzie obok bez spojrzenia z zazdrością
myszorek 21:39, 21 cze 2011

właśnie przesadziłam swoje róże Teraz pomarańczowa będzie się juz miała czego trzymac, bo tak sobie wisiała to na lewo to na prawo
myszorek 22:43, 29 cze 2011

serdecznie zapraszam na wycieczkę po Arboretum w Bolestraszycach w dziale ogrody polskie-naprodukowałam zdjęć
https://www.ogrodowisko.pl/watek/582-arboretum-bolestraszyce?page=2
greglis 09:38, 30 cze 2011

myszorek napisał(a)
właśnie przesadziłam swoje róże Teraz pomarańczowa będzie się juz miała czego trzymac, bo tak sobie wisiała to na lewo to na prawo

Tak przesadziłaś i już ? nie balaś się żę teraz coś się z nią stanie ? Qurcze chcę kilka u siebie przesadzić i mam stracha i chcialam czekać do jesieni lub nawet wiosny
myszorek 09:42, 30 cze 2011

Wiesz co Kasiu musiałam ściąć swoim różom kwiaty.Teraz będą chorować, ale myślę, ze wyliżą się. poczekaj do jesieni, u mnie za dużo robót, żebym czekała.Zresztą straszny ze mnie niecierpliwiec.
Widziałam Twój ogródek, może coś by mi wypadało w końcu napisac jak juz jestem na forum
myszorek 11:16, 01 lip 2011

Dzisiaj krótka i marnej jakości sesja poglądowa pt. sprawdź co się dzieje tam gdzie Cię nie ma-czyli co widać z okna kiedy pada deszcz. Ja wiem, ze nie wszyscy się z tego powodu cieszą, ale ja tak, ponieważ wczoraj uchetaliśmy sie wieczorem-wyczyściliśmy kawał pola po randapowaniu i posialiśmy trawę
Oczywiście nie zdążyliśmy skosić przed deszczem tej, która już jest
Pamiętacie jak było na wiosnę?

teraz jest juz tak:

Trawa wysiana-jak wzejdzie zobaczycie linię. Jeszcze kupka ziemi do przebrania i rozplantowania przy ślizgawce, zasypanie tej wstretnej fizeliny i urządzenie rabatki z klonem.Będzie dobrze
Na lawendziaku tymczasem zakwita kolejny jak to nazwa wskazuje- czosnek-chyba odęty i karagana wreszcie się zakorzeniła i puszcza listeczki

biała wielka lawenda i obok różowa

od sypialni ładnie rozrastają się żurawki, tylko miłorząbek jakis przyblaknięty

z gabinetu patrzę na oregano i przekwitającą szałwię-teraz rozkwitać zaczynają perovskie
Sebek 11:23, 01 lip 2011

Coraz ładniej u Ciebie