Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

Gardenarium 21:05, 25 lip 2011

Fajnie to wygląda, dla mnie bomba
Te naziemne kule pasują tylko nie wiem czy lawenda ich nie zagłuszy?
Ale dobrze żeby były, może się jakoś wpasują?
Podoba mi się brak symetrii Po prawej na brzegu tych 3 kul wpisałabym jakieś Stipy, masz je w ogrodzie

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:05, 25 lip 2011

Niższe trawki delikatne jak mgiełka. No i masz już

Instagram Ogrodowiska
myszorek 21:12, 25 lip 2011

a tak, o stipie rozmawiałyśmy przecież, nadaje fajnej lekkości. Strasznie się cieszę, ze może być.Wydaje mi się, że przy niskich kulkach trzeba będzie rozrzedzić lawendę na korzyść stipy własnie albo macierzanki. Ja nie za bardzo widzę u siebie taką "wyuzdaną symetrię" choć lubię porządek i geometrię.Teraz przy nasadzeniach będzie jedynie ważne, żeby zrównoważyć "ciężar" na całej rabacie.Dziękuję slicznie za opinię
ell 22:03, 25 lip 2011

Pomysł super - bardzo mi się podoba
ana_art 22:40, 25 lip 2011

fajnie to wygląda, u siebie na tyłach domu też planuje 'kulowisko'
isia33 22:57, 25 lip 2011

Dla mnie też bomba Dzięki temu rysunkowi podrzuciłaś mi pomysł na moją rabatę z boku domu, też planowałam lawendę i kule naziemne i coś na pniu.
myszorek 23:02, 25 lip 2011

Cieszę się bardzo, że pomysł wpadł w oko. Kolejne rabaty będą trudniejsze do rozrysowania, bo różnorodność nasadzen trochę większa będzie i nie wiem jak to kredkami wyrysować. Będzie wielka improwizacja jednym zdaniem
an_tre 17:08, 26 lip 2011

Dziękuję Myszorku

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
myszorek 19:52, 26 lip 2011

dziękuję Aniu. Przepięknie się odwdzięczasz za życzenia.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego

A teraz "nius" dnia. Mąż przytachał do domu wielką niebieską 3-metrową trampolinę- ponoć dla dziecka, ale sam skacze na niej i suszy zęby z radości. Cały ogród stanął na głowie.No cieszę się, że się cieszy, ale nie chcę patrzeć na to ustrojstwo z okien.Czuję, że trampolina będzie dwa razy droższa, bo trzeba ją będzie obsadzić swierkami No i tak oto moja wizja górki z klonem poszła się paść na łączkę, grrrr.Nic to, będzie więcej roboty, ale rabaty za to zbliżą się do domu i zmniejszy się trawnik.Da się zrobić...........jakoś.
Gardenarium 15:23, 27 lip 2011

Czyli z lawendy na skarpie "nici"? To teraz musi Tobie odpalić na krzaki

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies