Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 21:22, 25 sie 2021

Johanka77 napisał(a)

Pewnie nie…
W tym roku mam takiego lenia ogrodowego, że będę musiała w sobotę w deszczu ciąć bukszpany i lawendę… takie mam tyły…

No nie poznaję koleżanki

Ja to Ci powiem, że mnie to najbardziej teraz pogoda przeszkadza w tych wszystkich planach. Albo taki skwar, że ledwo człowiek wyjdzie i już wraca z udarem, albo leje ciurkiem i człowiek musiałby w błocie grzebać. Dziś w okienku pogodowym akurat musiałam być w pracy i nie zdążyłam potem zrealizować planu, a od jutra ponad tydzień deszczu znów ma być :/
Judith 21:24, 25 sie 2021

Rojodziejowa napisał(a)

Ja z kolei bardzo często myślę o zmianie, ale brak dobrego impulsu. Jak jeszcze chwilę będzie Jądrowy Czarnek nam mieszał, to możliwe, że w końcu czara goryczy się przeleje...

Mój dzieć stracił właśnie genialną nauczycielkę fizyki . Odeszła na wcześniejsza emeryturę .
Johanka77 21:27, 25 sie 2021

Rojodziejowa napisał(a)

No nie poznaję koleżanki

Ja to Ci powiem, że mnie to najbardziej teraz pogoda przeszkadza w tych wszystkich planach. Albo taki skwar, że ledwo człowiek wyjdzie i już wraca z udarem, albo leje ciurkiem i człowiek musiałby w błocie grzebać. Dziś w okienku pogodowym akurat musiałam być w pracy i nie zdążyłam potem zrealizować planu, a od jutra ponad tydzień deszczu znów ma być :/

U. mnie w tym roku jeszcze doszedł kręgosłup.
Potwornie dokucza…. Jedno cięcie. bukszpanów = trzy bezsenne noce...
Rojodziejowa 21:32, 25 sie 2021

Judith napisał(a)

Mój dzieć stracił właśnie genialną nauczycielkę fizyki . Odeszła na wcześniejsza emeryturę .

Bardzo dużo osób jak tylko może, to odchodzi. A młodych już wiele nie przyjdzie po studiach do szkoły jak dostanie tyle samo co ktokolwiek gdziekolwiek bez szkoły, bo ma prawie minimalną krajową.
Zaczyna się niestety albo już trwa negatywna selekcja i to jest bardzo smutne.
Rojodziejowa 21:33, 25 sie 2021

Johanka77 napisał(a)

U. mnie w tym roku jeszcze doszedł kręgosłup.
Potwornie dokucza…. Jedno cięcie. bukszpanów = trzy bezsenne noce...

No to czas zadbać o siebie, bukszpan przeżyje bez cięcia. Ciachniesz wiosną
Judith 21:40, 25 sie 2021

Rojodziejowa napisał(a)

Bardzo dużo osób jak tylko może, to odchodzi. A młodych już wiele nie przyjdzie po studiach do szkoły jak dostanie tyle samo co ktokolwiek gdziekolwiek bez szkoły, bo ma prawie minimalną krajową.
Zaczyna się niestety albo już trwa negatywna selekcja i to jest bardzo smutne.

To nie tyle smutne, co przerazajace...
Agi2006 14:22, 26 sie 2021

Hej Asia! Zacznę od chwalenia Twojej pomysłowości. Obrazki genialne! !!! Dawniej też bawiłam się w rekodzielnictwo. Ale teraz czasu brak. Może na emeryturze

Super Ci wyszła rabata przy chodniku. Wg mnie idealnie dobrane rośliny! O czymś podobnym myślę u siebie z dodatkiem jeszcze ML.Pozdrawiam w ten deszczowy dzionek! !!
Rojodziejowa 14:57, 26 sie 2021

Judith napisał(a)

To nie tyle smutne, co przerazajace...

Też
Rojodziejowa 15:52, 26 sie 2021

Agi2006 napisał(a)
Hej Asia! Zacznę od chwalenia Twojej pomysłowości. Obrazki genialne! !!! Dawniej też bawiłam się w rekodzielnictwo. Ale teraz czasu brak. Może na emeryturze

Super Ci wyszła rabata przy chodniku. Wg mnie idealnie dobrane rośliny! O czymś podobnym myślę u siebie z dodatkiem jeszcze ML.Pozdrawiam w ten deszczowy dzionek! !!

Też już choć co robiłam, ale właśnie tez czas teraz jest największym kłopotem.

Fajnie, że się podoba to, co wycudowałam
Również pozdrawiam!
sylwik69 21:51, 26 sie 2021

Macham niedługo wpadnę na dłużej dziękuję ,że mnie przywołałaś...