Asia a ja coś nie mogę się doczekać ,żeby moje jarząby wyglądały ciekawie -mam je chyba ze 4 lata i szału u mnie nie robią -zastanawiałam się nawet ,czy nie wymienić na Amonagawy -ale coś nie chce mi się ich wykopywać ....poczekam jeszcze trochę ....
nawet im fotek nie robię bo takie długie chudzielce z nich
To dobrze, że piszesz. W takim razie jarząb odpada.
Miałam z nimi obawy o przemarzanie, ale na razie pozostałe (chocby Kiku) dają radę, to może i Amanogawa na radę
Super koncepcja ja chciałam ją przy tarasie jednak jak nie pachnie bardzo intensywnie to chyba wybiorę coś innego będę podglądać w szczególności akurat tą rabate
:-D
Mam bułgarskie a właściwie jednego w donicy, bo reszta nie wyrosła. Jeszcze kwitnie ale jak zobaczyłam suszka to po prostu wiedziałam że to on :-D
Zskoczył mnie, że się z powrotem jakby zwija ku górze U mnie chyba wyrosły tylko te, które wsadziłam nowe we wrześniu. Te wsadzone rok wcześniej, już chyba nie.
Wokół cygańskich patelni zrobiło się gęsto - jeżówki ogromne, zaczynają floksiki. Przeżyła werbena Lollypop, ale kwitnie dużo słabiej niż w tamtym roku.
Cienista mnie czaruje. Nadziabałam tam dużo różności, ale na razie mi się podoba