Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 18:03, 16 sie 2016

KurczĘ nie sprawdziłam... Że nie pomyślałam o tym! Sic! Wydaje mi się ciut dalej, ale nic sobie nie dam uciąć...

Jak tak stoję i patrzę z profilu na dom, to mam nadzieję, że zjeżdżając ciut się rozpędzi i spadnie poza rabatę, bo jakby spadł bez rozpędu, to troszkę zahaczy :/

Rabaty nie poprawione, ale dziś było kopanko z frontu

AniMa 18:44, 16 sie 2016

Asiu, ja tam kulki uwielbiam, wiec obiektywnie nie napiszę. Super wizualizacja. Lampy też ciekaweZe śniegiem spadającym może być problem. Ja właśnie dlatego usuwałam swoje kulki spod dachu. Ale to się też będzie tyczyło innych roślinek, zwłaszcza o wiotkich gałązkach♥
agapant 22:16, 16 sie 2016

Asia ja nie jestem fanem modern, ale Twoja propozycja jest fajna dla mnie osobiście kulki oświetlenie, ale chyba bardziej nowocześnie słupki.
Rojodziejowa 09:16, 17 sie 2016

Ania, Aga dzięki :*.
Te lampy kulki to tak sobie myślę, lepiej wyglądają np rzucone na trawniku, jak ktoś nie ma nic poza trawą i żywopłotem w ogrodzie. A jak tutaj kulek tylę bym dała, to w tej runiance będą wyglądać lepiej jakieś inne proste lampy. Na razie zrobimy doprowadzenie, a na lampy jeszcze czas.

Jeszcze zapomniałam, że od tej strony chciałam dać funkie praying hands... jak dam pas za runianką na tej rabacie z wysoką kostką, to będzie ok?
Toszka 09:49, 17 sie 2016

będzie ok, zwłaszcza, ze ona, funkia, wyższa. Plus też jest taki, ze pomału przyrasta, czyli efekt utrzymuje się kilka lat
jazzy 16:27, 18 sie 2016

Widzę, że znowu wypłynęły cisy kolumnowe
Pamiętasz jeszcze moją propozycję? https://www.ogrodowisko.pl/watek/6704-rojodziejowa-na-wygwizdowie-wojuje-z-glina?page=11
Wiem, że napisałaś że dla Ciebie to zbyt duża przeplatanka, ale można ograniczyć ilość cisów do liczby Tobie odpowiadającej

Fajny ten ostatni rysunek zrobiłaś Jednak moim zdaniem zbyt kulkowo...
nawigatorka 18:16, 18 sie 2016

Czy ja już pisałam że podoba mi się propozycja jazzy dla mnie o wiele bardziej modern
Tylko derenia bym nie dała a np kostki z cisa ewentualnie bukszpanu,ewentualnie grabu tyle ze on z suchymi liśćmi. Albo może laurowisnia w kostkę cięta?
jazzy 18:20, 18 sie 2016

No bo skoro cisy kolumnowe to kostki raczej już nie z cisa, tak myślę
Zimą fajnie czerwone pędy dereni będą korespondowały z zielenią cisów
nawigatorka 18:54, 18 sie 2016

jazzy napisał(a)
No bo skoro cisy kolumnowe to kostki raczej już nie z cisa, tak myślę
Zimą fajnie czerwone pędy dereni będą korespondowały z zielenią cisów
ale sama pisalas że minimalizm czyli mało gatunków ten sam gatunek różne formy.zastanawiam się tylko jak połączyć naturalna forme kolumnowego cisa ze sztucznymi kostkami.czy zgrzytu by nie bylo
nawigatorka 18:57, 18 sie 2016

Cis deren i hakone zima
http://pin.it/uO3GgvF
http://pin.it/qUjEHJE