Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na huśtawce miło płynie czas...

Na huśtawce miło płynie czas...

_Martini_ 19:50, 16 cze 2017

Kasya napisał(a)
chyba 5 byloby akurat

Ej no, posadziłam już 4szt. Jak się okaże po sezonie, że za mało jednak, to dokupię. Pan powiedział, że są producentami i traw akurat im nie zabraknie Googlowałam w necie, fajny ten trzcinnik krótkowłosy.

I całe to miejsce, zaczyna zarastać.

Mam już też pomysł na tę nieszczęsną trumnę bukszpanową Ale nie zdradzę, póki nie sprawdzę kilka szczegółów jeszcze.

Na koniec dnia...

alis 19:56, 16 cze 2017

Super kącik Ci wyszedł, taki grill ogrodowy też planuję
_Martini_ 20:01, 16 cze 2017

Alicja, ten grill to mi średnio pasuje, tak samo jak ta wielka sosna. Ale to akurat kącik eMa i za nic w świecie nie pozwoli go ruszyć. A ja bym zamiast tej sosny widziała jakieś piękne drzewo...
alis 20:09, 16 cze 2017

Heh, skąd ja to znam
Wiele roślin w ogrodzie eM nie pozwala ruszyć i na specjalne życzenie niektóre kupuję, a grill to jego zachcianka też, więc muszę planować
_Martini_ 20:15, 16 cze 2017

Hahha, to jak niezbyt Ci ten grill po drodze, to tak zaplanuj, żebyś nie musiała ciągle mieć go na widoku jak ja Mój eM juz się nie angażuje w nasadzenia i wybór roślin. Akceptuje moje pomysły i generalnie po kilku latach dał się przekonać, że to co mi się podoba, to jemu też
kamila66 22:19, 16 cze 2017

_Martini_ napisał(a)

Ej no, posadziłam już 4szt. Jak się okaże po sezonie, że za mało jednak, to dokupię. Pan powiedział, że są producentami i traw akurat im nie zabraknie Googlowałam w necie, fajny ten trzcinnik krótkowłosy.

Weszłam patrzę, i myślę, nie wierze wywaliła bukszpany
Przewinęłam kółko myszki w dół i przy drugim zdjęciu przyszło otrzeźwienie
Świetna fota z czereśniami i rabatą z Leonardo w tle
MirellaB 06:10, 17 cze 2017

_Martini_ napisał(a)

Bo to miał być busz bylinowy, ale wymknął się spod kontroli kolejna wtopa i reorganizacja
Idę zatem pobuszować u Edyty

Tylko nie bylinowy busz. W zeszłym roku taki tworzyłam, a teraz najchętniej bym wszystko wywaliła. U kogoś tak - u mnie nie. Jejku jak mnie denerwuje ta duża różnorodność.
MirellaB 06:16, 17 cze 2017

U producenta traw miskanty za 25,00 złotych - ostro przesadzili z ceną.

A rozplenice Hameln po ile mieli? Najdroższe jakie widziałam to po 70,00 złotych.

Jak dobrze, że mam w okolicy szkółki z rozsądnymi cenami
Wczoraj była nowa dostawa lawendy, duże ilości, cena 5 złotych za bardzo ładne egzemplarze, aż byłam zła na moje kupione mniejsze za 6,00 złotych.
MirellaB 06:27, 17 cze 2017

_Martini_ napisał(a)
Właśnie mam 4 i rosną wśród seslerii rabata frontowa. na razie jestem zadowolona. Jak będzie mi koloru brakowało jednak, to wsadzę albo szałwie różową albo lawendę różową.

Różowej lawendy jeszcze nie widziałam

Pashmina piękna. Jaka ona wysoka rośnie?

Ci to za trawki zielone kupiłaś? Jakaś hacone czy elata?
paulina_ns 07:23, 17 cze 2017

_Martini_ napisał(a)

Pashmina nieśmiało prezentuje swoją klasę i urodę

Dla Ciebie

Przecudna!! Masz ja pierwszy rok? Ja kupiłam wiosna i jak na pierwszy rok bardzo ładnie już urosła. Jak ja kocham róże