LyraBea
08:31, 07 lip 2016

Rabara z rozmachem. Coś w tym jest. Rozwlekłam ją po całości. Nie wiem jeszcze, czy to dobrze czy źle, ale póki co cieszy, że w ogóle jest .
Aniu, my tak z sąsiadem oboje mamy "dziwacznie" domy osadzone, bo tu chodzi o kierunki świata. Gdybym usadowiła mojego Edzia jak Pan Bóg przykazał czyli wejściem i bramą garażową od ulicy, to salon i to wielkoie rozsuwane okno znalazłoby sie od strony pólnocnej a ja chciałam od zachodniej, z widokiem na ogród, który właśnie po tej stronie świata sie znajduje. Sąsiad tak samo kombinował.
Basiu, napiszę tu cenę, bo nie wiem, z czego robić tajemnicę. Po 85zł były, ale wytargowałam na 80
Myslę, że cena OK, drzewko sygnowane na 150/200cm Kupilam w lakolnej szkółce, ale nie mają w stałej ofercie. Akurat przywieźli i zwinęłam wszystkie 5.
Moc jest ze mną. Teraz potrzebna jeszcze siła
Ech, a jednak mi trawnika żal i tej swojej pracy. Tyle głaskania a wyszło jak zwykle.
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Tylko kiedy będzie? Może jak już to wszystko podrośnie, to będzie.
Aniu, my tak z sąsiadem oboje mamy "dziwacznie" domy osadzone, bo tu chodzi o kierunki świata. Gdybym usadowiła mojego Edzia jak Pan Bóg przykazał czyli wejściem i bramą garażową od ulicy, to salon i to wielkoie rozsuwane okno znalazłoby sie od strony pólnocnej a ja chciałam od zachodniej, z widokiem na ogród, który właśnie po tej stronie świata sie znajduje. Sąsiad tak samo kombinował.
Basiu, napiszę tu cenę, bo nie wiem, z czego robić tajemnicę. Po 85zł były, ale wytargowałam na 80

Moc jest ze mną. Teraz potrzebna jeszcze siła

Ech, a jednak mi trawnika żal i tej swojej pracy. Tyle głaskania a wyszło jak zwykle.
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Tylko kiedy będzie? Może jak już to wszystko podrośnie, to będzie.