No faktycznie sporo się u ciebie działo ale efekt prac rewelacyjny. Co do hamaka to skoro pnie drzew są za małe to może pomyśl o hamaku na stelażu? Miejsca masz sporo to się powinien zmieścić. A poza tym taki hamak możesz przestawiać z miejsca na miejsce.
Dziękuję za dobre słowo Basiu.
Myślałam o takim hamaku na stelażu, jednak te tańsze mi się nie podobają, a te ładne są za drogie na razie zostaje mi czekać na pnie, pewnie do emeryturki się dochekam, hehe.
Poszukaj może ogłoszeń lokalnych? Mi się udało kilka lat temu kupić od lokalnego stolarza a tzw. "szmatę" dokupiłam na Al. Służy już kilka lat i nic złego się nie dzieje.
Witaj Mireczko, zaraz do Ciebie zaglądnę, poczytam o liatrach. Szkoda mi ich, bo były takie ładne.
Taras, to jest to mam dodatkowy pokój na zewnątrz. Biała podbitka ładnie mi doświetla salon, więc jestem zadowolona z koloru. Trzymam kciuki, żeby Twój wyszedł piękny
Dziękuję Basiu za podpowiedź, zaglądam co jakiś czas na lokalne ogłoszenia, może coś się trafi. Moja koleżanka kupiła szmatę w ciuchlandii, ale taką cudną, turkusową, z frędzlami. Może kiedyś też trafię taką perełkę za grosze.