Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 13:03, 17 cze 2024

no może za wyjątkiem nielicznych róż i naparstnic

MartaCho 10:18, 18 cze 2024

Ależ Twoje zdjęcia są przepiękne!
Taka mało elokwentna w tych swoich komentarzach jestem, ale naprawdę nie można nic innego napisać! Zjawiskowo!
Jakościowo zdjęcia też odbiegają od tych aparatem z telefonu- ta głębia i zamazane tło bardzo mi się podobają.
mrokasia 10:28, 18 cze 2024

Jednak ogrody leśne mają super klimat! Bosko masz! Nawet bez słońca!
Dawaj więcej fot! Leżakową pokaż .
malgol 10:31, 18 cze 2024

Dzięki dziewczyny Podnosi to na duchu, nie powiem
Martwią mnie te małe hortki Polar bear, że nie kwitną. Choć nie jestem pewna czy to one. Iza polecała mi niską odmianę na front rabaty, uroczą piękną i niezawodną. I myślę,że to ten Polar był ,ale może to coś innego?
Iza, pamiętasz co mogłas mi polecac? Przeszukałam połowę wątku i nie moge znależć, może nie u mnie to pisałas...
mrokasia 10:57, 18 cze 2024

Eeee, jak małe to raczej Polestar może??? Bo Polar Bear to spore rosną. U mnie jedna sztuka Polestar też na razie bez pąków, chociaż druga metr dalej zapąkowana ładnie.
One Ci nigdy nie kwitły???
TAR 11:12, 18 cze 2024

ale ładnie

z małych hortek mam Pastel Green sa boskie, kompaktowe i śliczne.
TAR 12:14, 18 cze 2024

mrokasia napisał(a)
Eeee, jak małe to raczej Polestar może??? Bo Polar Bear to spore rosną. U mnie jedna sztuka Polestar też na razie bez pąków, chociaż druga metr dalej zapąkowana ładnie.
One Ci nigdy nie kwitły???

Polestar mi juz zakwitła, ona chyba z tych wczesnych
UrsaMaior 12:26, 18 cze 2024

Jak niska to Polestar, a nie Polar Bear Pastel Green trochę większe, lecz też nieduże. I jedne i drugie kwitną u mnie niezawodnie... Nie wiem o co cho. Ja bym spróbowała przesadzić i podkarmić.
sylwia_slomc... 13:08, 19 cze 2024

malgol napisał(a)

Niesamowite widoki. Bujność, zieleń ,kolor i pewnie śpiew ptaków, którego na fotkach nie słychać, a robi klimat.
ElzbietaFranka 14:20, 19 cze 2024

malgol napisał(a)
Dziewczyny, wiecie gdzie mogę kupić oczywiście z wysyłką jarzmiankę Roma?? Jak nie miałam gdzie posadzić to wszędzie było jej pełno. Teraz gdy zrobiłam na nią miejsce i wywaliłam tawułki to wszedzie"brak na magazynie". No co jest?

Nie ma bo pewnie jest w produkcji taki jest tok jej wzrostu. U mnie teraz kwitnie mam różne, ale dla mnie najładniejsza jest "Primadonna".
Zapisz się gdzieś na oczekiwanie.

Ogród w cieniu jest bardzo ładny tylko trzeba wiedzieć co sądzić.