Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

alis 23:02, 17 lip 2017

Zana napisał(a)
Paulinka Ty błyskawico. Foteczki powoli wskakują, ale niewiele dzisiaj będzie.

Świecznice niczym flamingi, tak mi się jakoś skojarzyło

Dobre skojarzenie Ale cudne są!
babka 23:18, 17 lip 2017

Zana napisał(a)

Ola, już Ty mi nic o komponowaniu rabat nie wypisuj, bo u Ciebie na szybko byłam, nowy wystrój grabowej widziałam i pozazdrościłam Tobie umiejętności komponowania. Zresztą każde Twoje miejsce to jak cukiereczek

Słodziaku Ty
Mnie tam Twój ogród bardziej podoba

A przy hostowej też się dziwiłam że takie caluśkie. Moje podziurkowane coraz bardziej
Piękna jest ta Twoja hostowa

Edit: Bólu karku współczuję, kilka dni może tak trzymać. Najlepiej pójść do lekarza, zaleci odpowiednie leki i po kłopocie
Makao_J 23:22, 17 lip 2017

Świeczce u mnie też zaczynają wypuszczać pąki. Nie są aż tak zaawansowane jak Twoje ale bardzo cieszą.
W tym roku pewnie nie będą tak wysokie bo świeżo kupione.
chelll 23:30, 17 lip 2017

Ciekawe zestawienie kolorystyczne na hostowej. To urok funkii, możesz z tej rośliny wyczarować barwny wachlarz zielonego. Patrzy się na te rabatę z przyjemnością, tyle w niej świeżości
Gosiek33 06:38, 18 lip 2017

Zana napisał(a)
Paulinka

Świecznice niczym flamingi, tak mi się jakoś skojarzyło

Co za widok To jedna roślina? Ile lat rośnie u Ciebie?
Lulilaj 08:02, 18 lip 2017

Anula ale u Ciebie pięknie...
Twój ogród ma niesamowity klimat
Hosty cudne... Novalis powaliła mnie na kolana...
mrokasia 08:04, 18 lip 2017

Hej dziewczyno, mam nadzieję że z karkiem lepiej.
aga_podlasie 09:11, 18 lip 2017

Świetnie uchwyciłaś te świecznice. A hostowa super wygląda, pełna roślin, a niezabałaganiona. Cudo
zoja 09:14, 18 lip 2017

hmmm...
tak patrzę na Twoją rabatę hostową w odsłonach corocznych i doszłam do wniosku, że ja za szybko bym chciała taki efekt wow
narzekam, że marnie rosną, a taka ich najwyraźniej natura, że potrzebują czasu... miałam eksmitować, ale będę czekać
Macham
inka74 15:09, 18 lip 2017

świecznica mnie urzekła )) porównanie idealne. No i hostowa to już mega duża jest. Potwory ci porosły

Dzięki za info o montanie - zamawiałaś już brakujące do siebie? Jak tak podpowiesz na maile gdzie?

A tak przy okazji - nadal myślisz o źródełku/fontannie? Może coś w tym stylu... Ostatnio czytałam w gazecie o ogrodzie Any. Nie wiem czy kojarzysz ale u niej jest taka super fontanna w kształcie stożka. Tu na zdjęciu widać:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/674-any-ogrod-maly-czyli-wygrana-walka-z-ugorem?page=2403
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/104/1043941/original.JPG

czy wiesz, że to po prostu jest... donica?? Zastanawiałam się już tyle razy gdzie kupowana była i jak ogromną kwotę kosztowała a to po prostu donica, osobno dokupiony ten wodotrysk i tyle. Może u ciebie tez coś w tym stylu zastosować. No więcej jest donic do wyboru niż ciurkadełek... tak sobie przy okazji czytania artykułu myślałam patrząc na moje ciurkadełko, gdzie kiedyś marzyła mi się taka ściana z wylewką...