Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Kasia_CS 23:13, 26 wrz 2018

inka74 napisał(a)

Aniu kochanie ten twój jasny klonik to jak się nazywa i gdzie go kupiłaś? Coś na S chyba było...Shirasawy Aureum?

A to nie Jordan?

Mnie się klonik marzy, ale nawet nie wiem gdzie go wsadzić bym mogła..
inka74 07:17, 27 wrz 2018

Racja, Jordan - przynajmniej pierwszy człon nazwy trafiony dziękuję Kasiu! Znalazłam go po twojej podpowiedzi w Anuli wątku. Że też forum ma takie marne opcje wyszukiwania ((((
Brzozowadzie... 11:57, 27 wrz 2018

Aniu, jeszcze u Ciebie podziękuję Ci za te naparstnice. Baardzo miło, że pamiętałaś! Liczę, że uda mi się znaleźć dziś lub jutro dla nich miejsce. Czytam, że w cienistym dadzą radę, bo swoje miałam na słońcu i nie mam doświadczenia. Jeszcze raz dzięki!
Kurde, obawiam się też o tego karczownika u mnie. Bo tunele mam takie, że całą wodę z basenu w jeden wlaliśmy... Może to ten sam dziad, co u Ciebie niszczy i u mnie rośliny.
Poppy 12:12, 27 wrz 2018

Przpraszam, ze tak znowu bez zawpowiedzi, ale co wiecej glow to nie jedna. Pytalam tez Iwonke/Inke, i zobaczymy, co wyjdzie.
Mam problem z Eisvogel, bo nei wiem, czy on ci, czy nie on, wyglada mi bardziej na shone maid, ale moze jednak on.
Wpadlabys do mnie?

Za informacje o Ventillo dziekuje, dopytam w szkolce, czy jest szansa na wiosenny w takim razie, jakos zimowa oferta F wydaje mi sie ograniczona w tym roku, ale moze sie myle?
malgol 12:24, 27 wrz 2018

Anula ,wpadłam nadrobic po urlopie watek,ale chyba w całości sie nie daFotki obejrzałam i cudownie wszystko wygląda,ale nie dostrzegłam Jordana...mój cały czas zielony Chyba ma za ciemno jednak i jesiennych barw nie dane będzie mi doczekać

Tawułki dziś będę sadzićPiękne są! Jeszcze raz dziękuję
kasja83 13:07, 27 wrz 2018

Hej Aniu zaglądam po dłuższej przerwie wizyty na O-niestety edukacja moich dzieci zżera mi większość czasu
Wątku nie nadrobię-ale cofnęłam się do fotek-wszystko jak zawsze u Ciebie leśno-magiczne...no może poza Fallistycznymi Grzybami
AniazUroczyska 02:20, 28 wrz 2018

Zana napisał(a)
I wyjaśnienie nazwy wątku: działkę dostaliśmy od dziadków mojego eMa razem z rzeźbą. Dziadek już nie żyje i właściwie nikt nie wie skąd ta rzeźba się wzięła. Siedzi sobie dama pod wiekowym drzewkiem magnoliowym, które zaczyna właśnie kwitnąć.

Aniu, jakoś tak, Twoja rzeźba skojarzyła mi się z łódzką syrenką. Zobacz , czy też tak to odbierasz?
https://dzienniklodzki.pl/lodzka-syrenka-w-pasazu-rubinsteina-czeka-na-renowacje/ar/794148

Kawa 10:55, 28 wrz 2018

Aniu grzyb jak dla mnie paskudny
widze ze masz oldport, zadowolona jesteś z tej rózy?
Mary 17:29, 28 wrz 2018

AniazUroczyska napisał(a)
Aniu, jakoś tak, Twoja rzeźba skojarzyła mi się z łódzką syrenką. Zobacz , czy też tak to odbierasz?
https://dzienniklodzki.pl/lodzka-syrenka-w-pasazu-rubinsteina-czeka-na-renowacje/ar/794148
Hihihi. Łódzka czy kopenhaska? Oto jest pytanie...
Brzozowadzie... 18:39, 28 wrz 2018

AniazUroczyska napisał(a)

Twoja, Aniu, piękniejsza...Ach, chciałabym mieć taką golaskę w ogrodzie...