Zana
11:46, 20 mar 2019
Angela no wiesz co
. Światło i niewzruszona rozpierduchą Lady
Iwonka jak się dogrzebiesz to daj znać
. Boję się, że przez siatkę te korzenie znowu mi przerosną, hmmm...
Asia ba, ja chyba musiałabym rozłożyć matę na całej powierzchni pod kompostownikami. Co do dżdżownic to nie jestem pewna czy one są w stanie przedrzeć się przez teren zbitego piachu aby dotrzeć do mojego kompostownika
. Tak mi się coś wydaje, że nawet jak przewalałam kompost nie w pełni rozłożony to dżdżownic w nim nie było. No i ponieważ proces rozkładu trwał i trwał w nieskończoność zaczęłam stosować te preparaty przyspieszające kompostowanie. Z bardzo dobrym skutkiem.
Ewa nie mam co liczyć na eMa w kwestii stworzenia takiego z palet. Ja to mam tam mnóstwo innych zajęć ogrodniczych i na klecenie kompostownika nie mam czasu
. Są do kupienia takie drewniane, ale wyglądają jakby się miały za chwilę rozlecieć. Stanęło na plastikowych. Zresztą do tej pory też taki miałam i nie narzekam, no oczywiście oprócz tych nieszczęsnych korzeni.

Iwonka jak się dogrzebiesz to daj znać

Asia ba, ja chyba musiałabym rozłożyć matę na całej powierzchni pod kompostownikami. Co do dżdżownic to nie jestem pewna czy one są w stanie przedrzeć się przez teren zbitego piachu aby dotrzeć do mojego kompostownika

Ewa nie mam co liczyć na eMa w kwestii stworzenia takiego z palet. Ja to mam tam mnóstwo innych zajęć ogrodniczych i na klecenie kompostownika nie mam czasu