Zana
20:16, 06 kwi 2019
Łucja, Jolanka, Gosiek, Kasiu, Basiu no spisek normalnie knujecie

. No to się już nie wymigam w tym roku
.
Lojalnie uprzedzam już teraz, że możecie przeżyć duże rozczarowanie, ogród na zdjęciach nie dość, że wydaje się większy niż jest w rzeczywistości, to na dodatek u mnie trzy rabatki na krzyż i nie za bardzo jest co oglądać. Zdjęcia to zdjęcia, a real to real
. Ale oczywiście zapraszam, najlepiej tak jak Iwonka napisała w czerwcu. Ufff, ale się będę musiała teraz z robotą sprężyć!
Kwarteciku lekki popłoch przez Mrokasię przeżyłam
, bo teraz to w ogrodzie załamka. Niedość, że wszystko pod ziemią, to jeszcze trawnik zmasakrowany, mech panoszy się jak szalony, a kret zaczął kopać kopce w śladzie wykopów pod nawadnianie, na łatwiznę idzie cwaniaczek
.
Iwonka o ile tego szumu drzew nie zakłócają jakieś okoliczne imprezy
. Rozumiem, że dołączysz do zlotu?
.
Ewa takie latanie z wachlarzem zapewne zadziała motywująco i nawadnianie pojawi się znając Ciebie niebawem
Na zachętę moje uruchomione dzisiaj sikawki, podlewają poddany wstępnej regeneracji trawnik:

Lojalnie uprzedzam już teraz, że możecie przeżyć duże rozczarowanie, ogród na zdjęciach nie dość, że wydaje się większy niż jest w rzeczywistości, to na dodatek u mnie trzy rabatki na krzyż i nie za bardzo jest co oglądać. Zdjęcia to zdjęcia, a real to real

Kwarteciku lekki popłoch przez Mrokasię przeżyłam

Iwonka o ile tego szumu drzew nie zakłócają jakieś okoliczne imprezy

Ewa takie latanie z wachlarzem zapewne zadziała motywująco i nawadnianie pojawi się znając Ciebie niebawem

Na zachętę moje uruchomione dzisiaj sikawki, podlewają poddany wstępnej regeneracji trawnik: