Anula no znowu obłędne zdjęcia, a te w deszczu to już powalające.
Jak nie możesz w weekend to wpadaj w tygodniu po pracy ,kolacyjkę zrobię w hamaczku poleżysz, jak ty mi zdjęcia ogrodu zrobisz to ja w ramki wstawię i powieszę dla potomności(wcale interesowna ne jestem nic a nic).
W sprawie trawki o której mowa rau... coś tam ,nabyłam i chciałam wkitrać w jedno miejsce ( mam jedną sztukę ale dopiero drugi rok jej idzie)i widzę u ciebie że ona taka jakby większa niż mi się wydawało rośnie(Iza by powiedziała do brzegu, do brzegu dawaj)Jaki rozmiarek ma ci ona jak w latka idzie.
Na resztę zjątek ostrzę pazury
z poważaniem
wzdychająca
(dziecię mi wnioski do szkoły wypełnia,popędzene na ostatnią chwilę i już z tego wszystkiego głupawka mnie dopadla , no bo ile można!)
Anulka, no wszystko masz tak zgrane w Twoim ogrodzie, że chyba usunę Twój wątek z obserwowanych, bo jak można mieć tak pięknie? Czy możesz mi napisać na priv, gdzie można kupić takie piękne donice? U mnie akurat ten kolor nie pasowałby w obecnym stanie nasadzeń, ale może będą inne.
I jeszcze jedno pytanie - czym wysypujesz rabaty? To jest drobna kora?
Kurcze, że też nie mam ogrodu "pod ręką", poleciałabym zmierzyć. Minimum to myślę 40 cm. Pilnie musisz sadzić czy wytrzymasz do weekendu? Zmierzyłabym dokładnie średnicę mojej trzyletniej kępy.
Och Kwarteciku, nawet nie wiesz jak mi żal, że nie byłam. Ale z takiego popołudniowego spotkania chętnie skorzystam. Kolacyjka, hamaczek, noooo któż by się oparł takiej pokusie. A co do zdjęć to nie przesadzajmy, dziewczyny mnóstwo fotek zrobiły, u Asi dzisiaj tyle kadrów się naooglądałam, popodziwiałam, powzdychałam.
Montana Raureif nie jest ogromną trawą (no do miskantów to jej jednak daleko), ale też nie tyci, tyci malusieńką. Wysokość tak ze 20 cm, a w szerokości ma już pewnie ze 40, ale głowy nie dam.
Moje pacholę też wniosek dzisiaj na ostatnią chwilę. Termin był do 15:00, złożył o 14:50, no mistrzunio jest. A ja w pracy prawie zawał, że nie zdąży.