Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

anka_ 05:31, 21 maj 2019

Och Anulko, jak ja ci tego leśnego klimatu zazdroszczę.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Helen 06:13, 21 maj 2019

Anulka, podczytuję cały czas i zazdraszczam tego klimaciku Też lubię dzielić rośliny, fajnie jak się przyjmują i dalej rosną, to tak cieszy.
Priva na razie nie dostałam.
Margerytka40 07:37, 21 maj 2019

Zana napisał(a)

Kurcze, że też nie mam ogrodu "pod ręką", poleciałabym zmierzyć. Minimum to myślę 40 cm. Pilnie musisz sadzić czy wytrzymasz do weekendu? Zmierzyłabym dokładnie średnicę mojej trzyletniej kępy.

Właściwie to mam je posadzone ale dopiero co i nadziubdałam strasznie, no bo to takie pipki małe po podzieleniu. Mierz, wyciągnę je jeszcze, teraz pogoda dobra bo mokro to mogę jeszcze przesadzać.
wiklasia 07:55, 21 maj 2019

pięknie jest, klimatycznie
makadamia 08:00, 21 maj 2019

Fantastyczna rabata!
Cudne zdjęcia!
Jaka piękna, czarna ziemia.

Noż kurka wodna - ileż można chwalić?
Kawa 08:03, 21 maj 2019

Ania przepięknie!
anna_t 08:24, 21 maj 2019

Anula foty jak zwykle sliczne! Wezme mech za perz, co ty na to?
Zana 10:22, 21 maj 2019

Haniu mam nadzieję, że nie przedobrzyłam i nie nastąpią zgony roślin z powodu nadmiaru dobrodziejstwa glebowego.

Aniu tak po prawdzie to tylko namiastka klimatu leśnego. U April to jest naprawdę ogród leśny.

Helen priva już wysłałam

Asia zmierzę w sobotę

Wiklasiu dziękuję bardzo

Asia naprawdę fantastyczna? Łaaał, no taki wpis z Twojej łapki, naszej czołowej forumowej planistki niezmiernie mnie cieszy. Powiem Ci, że sama chętnie na nią patrzę, staram się tylko wzorkiem omijać ruderę. No i już mnie dzisiaj oświeciło co dosadzę w wolne miejsca - muszę poprzesadzać zielone carex montana, więc na razie tu powędrują.

Kamilka och jakże mi miło. Ta rabata kosztowała mnie naprawdę dużo czasu i pracy i nawet mnie samej też się podoba.

Ania nie machniom. Perz mam swój. Właśnie, muszę sprawdzić czy już się zaczął odradzać po kwietniowym wytrzebieniu.
AnnaMS 10:41, 21 maj 2019

Cudny leśny klimacik , a jeszcze jak wszystko podrośnie no to miodzio
No pięknie
UrsaMaior 10:57, 21 maj 2019

Narobiłaś się, stara... No ale efekt jest niesamowity, teraz możesz leżeć i podziwiać