Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Magleska 10:36, 01 mar 2018

ja też miłością do szkła nie pałam ,ze względu na psa okno tarasowe powinnam myć codziennie ,bo wiecznie pyskiem brudzi zagląda co w domu się dzieje
co do schodów ,to mi najbardziej podobają się proste drewniane poręcze ....takie miałam w poprzednim domu ,póżniej tylko ściany były śmietankowe ,a nie takie oczo.....
edit
usunięte
Kasia_CS 11:09, 01 mar 2018

makadamia napisał(a)
Szyby myję co tydzień

Olaboga!

A same stopnie zostają? Bo była mowa o dziurach po tralkach w wypadku jak nie zrobisz kartongipsów.
makadamia 12:05, 01 mar 2018

Magleska napisał(a)
ja też miłością do szkła nie pałam ,ze względu na psa okno tarasowe powinnam myć codziennie ,bo wiecznie pyskiem brudzi zagląda co w domu się dzieje
co do schodów ,to mi najbardziej podobają się proste drewniane poręcze ....takie miałam w poprzednim domu ,póżniej tylko ściany były śmietankowe ,a nie takie oczo.....
pózniej zdjęcie usunę ,żeby nie zaśmiecać

oo - jaka świetna poręcz do zjeżdżania! I to w dwóch rozmiarach
makadamia 12:07, 01 mar 2018

Kasia_CS napisał(a)

Olaboga!

A same stopnie zostają? Bo była mowa o dziurach po tralkach w wypadku jak nie zrobisz kartongipsów.

A wiesz, że nie wiem? Jakby się dało, to w sumie mogłyby zostać, mimo że trochę skrzypią.

Rumianka 15:12, 01 mar 2018

Twoja barierka wygląda rewelacyjnie, nie zmieniałabym jej, sprawia wrażenie lżejszej niż zabudowana ścianą...Jedynie pomysłowo odnowić i finito...
Gruszka_na_w... 17:03, 01 mar 2018

Kobieto, Twoja klatka schodowa wraz z okolicznościami wywołuje u mnie piknięcia w sercu. Tam jest tak klimatycznie.Dusze wyglądają z każdego zakątka. Może tylko drzwi wymienić? Kartongipsy są takie beznamiętne.
PS.Moja kotka też tak ma jak Twoja.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kawa 14:11, 02 mar 2018

Asia w twoim domu klimat to wiesz...
nie znam sie nie wiem co modne jedynie doradziłabym ci usuniecie boazerii z sufitu
nijak mi tak nie pasuje a i cimność robi

co do schodów nie będe obiektywna - bo zawsze chciałam mieć "otwarte" schody a mam murek więc sama rozumiesz..

drzewko do donicy taa! i nawet kosztem hortki
AnkaK 14:22, 02 mar 2018

A mnie się u Ciebie bardzo podobuje Jest z klimatem! Nieważne drobne niedociągnięcia na boazerii, jest to coś... To wnętrze jest tak charakterystyczne, że poznałabym je pośród setek innych zdjęć, a widziałam w zasadzie raz. Ale rozumiem potrzebę zmian.
Mary 18:37, 04 mar 2018

Odnośnie schodów.
Rozwiązanie ze stalowymi prętami pewnie też będzie dla Ciebie zbyt nowoczesne?
https://www.homebook.pl/inspiracje/schody/226621_schody-dywanowe-schody-styl-nowoczesny
Kasia_CS 08:04, 14 mar 2018

Oo czytałam, ze termin i prac zakres prac remontowych się wyklarował