Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Gosiek33 09:31, 18 maj 2019

Przestało padać, ale znowu w oddali grzmi
Gruszka_na_w... 21:59, 18 maj 2019

Zalało je? Zalały się? Odurzyły się?
Pytań tysiące...
Relacja będzie?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
wiklasia 22:22, 18 maj 2019

Ja tak samo przebieram nóżkami z niecierpliwości.
Kiedy dziewczyny coś w końcu wrzucą
inka74 22:42, 18 maj 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Pytań tysiące...
Relacja będzie?
trzeba było przyjechać ja przyjechałam do domu i... za robotę się wzięłam. Kwartecikowy ogród robi wrażenie. Trzeba do niej na róże i potem trawy się wybrać. A w ogóle to zachwyciła mnie architektura domu i poukładanie wszystkiego. Ona ma wszystko bardzo starannie przemyślane. I jeszcze 4 dzieci i męża ogarnia!!! Jak ona to robi - nie wiem. Na nauki należy się udać. Takiego dużego zadaszonego tarasu zazdroszczę normalnie. A warzywniak - super! I brzozowy zagajnik i hamakowo i grill murowany i cudowny kuklik (no nigdy o kuklikach nie myślałam a ten jest super) i metasekwoja, klony i kaliny - ta japońska mnie urzekła.
makadamia 22:51, 18 maj 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Pytań tysiące...
Relacja będzie?

Nie zalało i nie odurzyły się
Czytnik do kart pamięci zostawiły w pracy i nie mogą wrzucić zdjęć.
Ale widziałam, że Lucy wrzuciła zajawkę u Izy, więc póki co, tam można popatrzeć.

Na razie powiem jedno: przegapiłam turniej Młodszego, bo się nie mogłam oderwać od tego ogrodu. I od rozmowy z dziewczynami. Wiecie, że April przywiozła Tamaryszka?.

jolanka 23:09, 18 maj 2019

Cudnie było
Takie spotkania to zawsze za krótkie, wspaniałe było poznać nowe dla mnie osoby, a ogród Kwartecika to można oglądać w nieskończoność
tulucy 23:10, 18 maj 2019

Ja swoją porcję wrzuciłam już u Izy
Gruszka_na_w... 23:23, 18 maj 2019

makadamia napisał(a)

Nie zalało i nie odurzyły się
Czytnik do kart pamięci zostawiły w pracy i nie mogą wrzucić zdjęć.
Ale widziałam, że Lucy wrzuciła zajawkę u Izy, więc póki co, tam można popatrzeć.

Na razie powiem jedno: przegapiłam turniej Młodszego, bo się nie mogłam oderwać od tego ogrodu. I od rozmowy z dziewczynami. Wiecie, że April przywiozła Tamaryszka?.

To dobra wiadomość. Tamaryszek robi zawsze solidne relacje z takich wizyt.
Matko, a ja wciąż w epoce kabelków USB tkwię. i nic nie wiem , że wymyślono czytniki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
April 23:32, 18 maj 2019

Lucy, dzięki za bezę, cud, miód i orzeszki. Zjadłam dwa kawałki. Szkoda że ja nie jestem taka zdolna. A może to i lepiej, i tak ciuchy coraz większe muszę kupować
Gosiek33 08:17, 19 maj 2019

Fantastyczne spotkanie, dziekuję. Nie ma to jak na żywo wymieniać się opiniami o ogrodach i roślinach. Na dodatek pyszności popróbować