Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

sarenka 12:14, 28 maj 2018

effka napisał(a)

Świetny efekt! Jaki to materiał? Nie boisz się, że będzie się brudził bardzo u dołu?
Gratuluję talentu, bo czytam, że sama szyłaś.

Róże niesamowite, już nie mogę się doczekać swojej różanki

Edit: Matko co ja czytam!! Dzidzia jest na świecie, jakie słodkie stópki, oj wycałowałabym!!! GRATULACJE

Ale to fantastyczne!!!
Też jestem ciekawa co to za materiał
Brzozowadzie... 13:13, 28 maj 2018

Kasiu, no, aż się wzruszyłam Gratuluję! Cieszę się, że Jesteście już razem. Duuużo sił Ci życzę, chwytaj każdą chwilę na sen teraz, nie na ogród
anbu 13:30, 28 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Kaja przyszła na świat o 8:48

I to jest wiadomość!
Gratulacje dla Was dziewczyny
Makao_J 13:38, 28 maj 2018

Ale cudnie Kaja trafiła. Podwójne święta będziecie miały kochane.
Gratulacje Kasiu. Oby rosła zdrowiutko i szczęśliwie
Catalinasdiary 21:52, 28 maj 2018

Gratulacje Kasiu
Kasia_CS 11:01, 29 maj 2018

Makusiu, Toszko, Aniu, Janko, Patrycjo, Dominiko, Aniu, Alu, Asiu], Paulino, Łucjo, Natalko, Madziu, AsiuK, Edytko, Dorko, Ewo, Megi, Agatko, Aniu, Aniu, Catalino!

Bardzo wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, doping, życzenia, gratulacje

Jesteśmy w domku od wczorajszego popołudnia Kaja kocha mamy mleko i często o nie prosi - raczej to nie typ, który można odłożyć na dłużej i sobie poleży Będzie wyzwanie - choć wiadomo, dopiero 3 doba życia skończona Jest słodkim małym żółwikiem, zwłaszcza jak się opije, to tak się śmiechowo przeciąga

Wczoraj po powrocie zrobiłam mały obchód, cyknęłam nawet kilka fotek, bo róże się porozwijały na powitanie Kajki

Mam wątpliwości co do autentyczności Claire renaissance - muszę uderzyć do posiadaczek, czy ona tak się mocno otwiera, że widać środek.. myślałam, że to bardziej wypełniona róża. Kolor chyba się zgadza...
asiak 11:09, 29 maj 2018

Super, że jesteście już w domku
Pozdrawiam cieplutko
Kasia_CS 11:19, 29 maj 2018

Johanka77 napisał(a)

No i peonie na część Kai zakwitły!

Dokładnie - zwłaszcza te jasne Pięknotki z nich

lindsay80 napisał(a)
Kasiu wielkie gratulacje, czytam wpisy dziewczyn i też się uśmiecham bo faktycznie jakby cały czas byłaś na forum, a tu buch taka wiadomość
Super, że poszło szybko, teraz odpoczywajcie i wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki

Hihi, no faktycznie trochę tak wyszło, bo i porod nocno-poranny, kiedy forum w dużej większości śpi A że chciałam przed pójsciem do szpitala zostawić jakieś fotoski, bo nie wiadomo, kiedy kolejne, to jeszcze co nieco wtedy cyknęłam

DorKa napisał(a)
I od teraz koniec z arbuzem bo się dziewczyna obrazi Buziaki kochana!

No koniec, arbuza nijak nie przypomina moj brzuch za to jeszcze całkiem całkiem arbuzowy, a przynajmniej jak połowa arbuza

effka napisał(a)

Kasiu, różanką przed tym ustrojstwem, to chyba jakaś wentylacja?

Taaak, to się nazywa czerpnia.. pochłania powietrze grawitacyjnie do garażu pod budynkiem. Dziewczyny kiedyś mi radziły ją zasłonić np ekranem z cisów.. mnie wtedy szkoda było wysadzać te kilka róż, które tam posadziłam, a potem uznałam, że w sumie tak mi to nie przeszkadza, a róże jakoś zarosną (takie myślenie życzeniowe Ale fakt faktem przestałam się tą czerpnią przejmować)
Dziękuję za pochwałę firanek - materiał najzwyklejszy poliestrowy gładki woal kupiony na all, bodajże na 350 cm wysokie, bo nie wiedziałam jakie docelowo będą, stąd też duże podwinięcie. Niby będą się brudzić - mogam ciut więcej podwinąć i nawet niby to zrobiłam, ale po zawieszeniu się okazało, że jeszcze by się przydało ciut. Ale na razie po mega deszczowej nocy w sobotę, kiedy rodziła się Kaja, nie ma na nich śladu ani ziemi ani nic
Kasia_CS 11:20, 29 maj 2018

sarenka napisał(a)

Ale to fantastyczne!!!
Też jestem ciekawa co to za materiał

Już wyżej Ewie napisałam - na all pod nazwą woal gładki kupowałam. Ostrzegam, że to niejest jakiś najwyższej jakości materiał - zwykła firanka, nawet w kilku miejscach zaciągnięta była, ale za tą cenę nie spodziewałam się rewelacji. Ale całokształt wyszedł fajny i o to chodziło
Kasia_CS 11:26, 29 maj 2018

Przepraszam, że nie cytuję każdego postu i podziękowałam zbiorowo, ale same rozumiecie.. Chwytam chwilę, żeby się odezwać, bo na dłuższą chwilkę zasnęła.

A z mega róż wygląda połączenie kocimiętki z Lavender ice... gdyby jeszcze lavender była w stanie wyjrzeć łepek zza kocimiętki a nie rosnąć zupełnie za nią

Zaczęły: QoS, William Shakespeare, Goethe, NN, Stefanie baronin najbardziej zaawansowana. Pastella już zachwyca mnie swoim wyglądem kwiatów na żywo. Mariatheresia pokazała pierwszy kwiatek i jestem póki co ukontentowana.

Eden rose jest cuuudna

W wolnej chwili potwierdzę relację fotami

Czy ktoś może robił z LO konfiturę? Bo w tym roku bym może poświęciła nieco kwiecia, skoro inne różyczki mnie cieszą swymi kwiatami