Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 07:25, 06 wrz 2016

chojna napisał(a)

Zapraszam również w realu

Dziękuję, jak będę planować cos w Twojej okolicy to będę się oderwać odzywac!

Ja wciąż kombinuje, skad moge Ciebie kojarzyć
Kasia_CS 07:29, 06 wrz 2016

Kasya napisał(a)

pytam o tuje bo moje tez takie, ale zalezy mi zeby przeslonily plot jak najszybciej wiec chyba dam im dorosnac do jego wysokosci i wtedy zaczne ciac

wydaje mi sie ze jakies ciekawe szkolki sa w okolicy zalewu zegrzynskiego

No właśnie się zastanawialam tez jak tą wysokoscia- z jednej strony mam płot drewniany, to i tak jesteśmy oslonieci. Z drugiej "mańki" mam tylko siatkę i plac budowy, wiec się wszystko odslonilo, bo nawet drzewa powycinali i tu by sie przydało je zostawić.
gierczusia 17:12, 10 wrz 2016

Hej Kasiu poczytałam Twoją historię , obejrzałam fotki na samym początku..dobrze ,że jesteš na takim etapie , nic tylko się cieszyć bo to strata czasu najpierw robić a potem przerabiać.. ja właśnie zbyt późno trafiłam na ogrodowisko
Trzymam kciuki
Kasia_CS 20:57, 10 wrz 2016

Kurcze, jakas jestem bez zycia ogrodowego(pominawszy, że mam temperaturę, boli mnie gardlo i cala taka jakaś rozbita..)

Od kiedy wrocilam do pracy po macierzynskim bardzo malo czasu mogę poswiecic temu mojemu kawalkowi zieleni. A to synek tez chce wyjsc do ogrodka a to cos... a jak juz wyjdzie to wszystkie kwiatki obrywa, rozsypuje ziemie z doniczek po kostce i w ogole tylko nim trzeba sie zajmowac i nici z doglądania

Moze z drugiej strony to moze moment na przygotowanie się do przyszlego sezonu i tyle

Hemoglobina dla rodka mi utknęła na poczcie w Kozach

anbu 21:05, 10 wrz 2016

Kasiu do łózka i wyleż chorobę a nie o ogródku myśl. Jesień idzie, mi też już się nie chce, więc chyba to norma
Jak ruszysz w przyszłym sezonie to z krzeseł pospadamy
jolanka 21:35, 10 wrz 2016

Kasia, ogródek nie ucieknie, na pewno Do łóżka dziewczyno, bo zamiast kilku dni choróbsko Cię weźmie na przetrzymanie
Kasia_CS 23:03, 10 wrz 2016

Dzięki kobitki, prawda, najpierw trzeba sie wykurować! Bo zeby bylo wczesniej mam zaraz urlop i niefajnie byloby go przechorowac

Kasia_CS 14:41, 11 wrz 2016

Wygrzewam się na lezaku na sloneczku, chyba pierwszy raz w tym sezonie..a juz się konczy ale trzeba korzystac poki dziecię spi!

Ale mam taka zagwozdke.. cjce calkowicie przerobic jedna rabate. Cześć rosnacych na niej roslin widzialabym w innym miejscu i teraz pytanie- kiedy najlepiej je przesadzić? Bo w tym miejscu wysialabyn werbene, więc dobrze byłoby ją chyba wysypac juz w tym roku, zanim na potege wysieje sie sama w obecnym miejscu. Druga sprawa, ze tak czy siak pewnie przydałoby sie nieco oprawic jakosc gleby w tej docelowej rabacie. Jak to wszystko pogodzic?
Toszka 15:11, 11 wrz 2016

a jakie rosliny chcesz przesadzać?
Kasia_CS 15:26, 11 wrz 2016

A to moje potworzaste pedy New dawn.. i znow dylemat, czy to dzikie czy nie. Te widoczne po prawej zwyczajne i kwitnace.
A po lewej i po srodku taki bat grubasny..

A tu widac po prawej i ten czerwony świeży to z niego tez wylazi, bo przygielam ped poziomo