I jaki ladny ten ciemiernik.
A u mnie nic się nie wysiewa.
A może za blisko coś robię
Bodziszek twardziel, tyle kwitnie.
hortensja też pięknie jeszcze się prezentuje .
pozdrawiam Kasiu
Ten młody to akurat z kępy wyrasta (nie siewka, bo te będą mniejsze). Ale pięknie wygląda ta soczysta zieleń ciekawa jestem jak w tym roku będzie kwitł, znaczy się- kiedy
Bodziszek w tej odmianie właśnie taki terminator jest - nawet się zdziwiłam jego ceną w szkółce, bo jak na bodziszka to drogi był skubaniec.
Ty to już w ogóle spokojnie zmieścisz czytałam wątek różany na innym forum, to tam dziewczyna sadziła róże co 40 cm nawet! pięknie się przenikały kwiatami, ale prawda taka (którą sama podkreślała), że to dla ich zdrowia niekoniecznie dobrze..
Ja też zdziwiłam się wigorem Kimono - tzn na 3 krzaczki tylko jeden tak bardzo szaleje, ale 2 są mocno pogryzione przez jakiegoś szkodnika. Ale i one kwitną, choć bardziej skąpo
Maleństwo czasem śpi, to mogę coś podziałać, choć ostatnio coraz mniej chce spać w ciągu dnia ku mojemu przerażeniu
Kasiu trochę mnie u Ciebie nie było, już wszystko nadrobiłam i powiem Ci, że całkiem sporo u Ciebie roślin jeszcze kwitnie u mnie już całkowita jesień, wszystko w kolorach brązu, chociaż jeszcze niektóre różyczki cieszą oko, Kimono cudna, mam nadzieję, że moja też kiedyś taka będzie
Mam nadzieje, że się Minerva z Novalis zgrają.
Masz jeszcze sporu ostatnich kwiatuszków kwitnących. A bodziszka Rozanne uwielbiam, prawdziwy długodystansowiec z niego. Jak będziesz chętna na jakieś sadzonki to pisz, bo coś mi się rozmnożyło u mnie z niego.
U siebie chyba też miałaś przerwę w wątku, bo cisza taka była u mnie też już jesień na maksa, ale te kwitnące to takie mikro akcenty już są i to jedyne co mi się chce fotografować na dobrą sprawę...
Kimono chyba będzie różą przyszłego sezonu, biorąc pod uwagę jak się ostatnio na O rozreklamowała
Gdyby nie to, że nie do końca mi odpowiada kolor Novalis, to pewnie bym z nią się bliżej zapoznała, bo u Ciebie cudnie kwitnie Nie wiem czy widziałaś, ale w podobnym kolorze pojawiła się na rynku nowość o nazwie Nautica i z ADRem.