Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Gruszka_na_w... 18:07, 20 lip 2016

Ja tam się Marcie nie dziwię. Szczęśliwe dziecko, to brudne dziecko i podkradające agrest i czereśnie sąsiada. Po zrobieniu porządków i tak zaraz się robi bałagan, wiec sensu sprzątania nadmiernego nie ma. Ot tak, byle się muchy do blatu nie kleiły. Towarzystwo na urlopach, więc chwila oddechu od niego jest.
Działania ogrodowe w tym ogólnoswiatowym chaosie mają sens-przynajmniej widać światełko w tunelu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
elka_ 18:54, 20 lip 2016

Widzę kolejne kółeczka na trawniku, żeby tylko spray`u wystarczyło

Też Cię podziwiam, w ogrodzie działasz, wątek pędzi, nie można dnia ominąć, bo zaraz dziesiątki stron zaległości

Sprytne podesty z oświetleniem eM spisał się
Wendy79 20:53, 20 lip 2016

Makusia napisał(a)

Roma, bo ja chyba niczego powoli nie robię. No nie toleruję stonowanych, powolnych, ślimakowatych osób. Stąd uchodzę za osobę mocno "bezpośrednią" (oględnie to ujęłam ), bo jak jestem w stanie się domyśleć tego, co ktoś chce powiedzieć zanim c,oś powie (bo robi to tak wwwoooollllnoooo) to zwykłam mówić "no szybciej"

Matko, zaczynam się Ciebie bać
roma2 20:58, 20 lip 2016

Makusia napisał(a)

Roma, bo ja chyba niczego powoli nie robię. No nie toleruję stonowanych, powolnych, ślimakowatych osób. Stąd uchodzę za osobę mocno "bezpośrednią" (oględnie to ujęłam ), bo jak jestem w stanie się domyśleć tego, co ktoś chce powiedzieć zanim c,oś powie (bo robi to tak wwwoooollllnoooo) to zwykłam mówić "no szybciej"

Mam młodszą bliźniaczkę
Makusia 22:09, 20 lip 2016

Domi-piękna ta "Hawajka"

Basiu, Moniko- ja komplementów przyjmować nie potrafię- czerwienię się i peszę Niemniej jednak dziękuję grzecznie i obym Was nie zawiodła
Makusia 22:12, 20 lip 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Ja tam się Marcie nie dziwię. Szczęśliwe dziecko, to brudne dziecko i podkradające agrest i czereśnie sąsiada. Po zrobieniu porządków i tak zaraz się robi bałagan, wiec sensu sprzątania nadmiernego nie ma. Ot tak, byle się muchy do blatu nie kleiły. Towarzystwo na urlopach, więc chwila oddechu od niego jest.
Działania ogrodowe w tym ogólnoswiatowym chaosie mają sens-przynajmniej widać światełko w tunelu.

HAniu jak ja lubię Twoje spojrzenie na świat
Makusia 22:13, 20 lip 2016

elka_ napisał(a)
Widzę kolejne kółeczka na trawniku, żeby tylko spray`u wystarczyło

Też Cię podziwiam, w ogrodzie działasz, wątek pędzi, nie można dnia ominąć, bo zaraz dziesiątki stron zaległości

Sprytne podesty z oświetleniem eM spisał się

Elu zabij mnie- ja nawet podestu nie mam
Mam nadzieję, że to pomyłka i mój eM na innym wątku komuś oświetlenia nie zakłada
Makusia 22:15, 20 lip 2016

Aga- strach się bać. Lepiej iść przez życie z podniesioną gardą- najwyżej się kilka razy w łeb zarobi, ale kto się boi Gargamela niechaj zaraz idzie spać
Makusia 22:16, 20 lip 2016

Roma, ja jestem ogólnie aspołeczna, a Ty mi wyglądasz na fajną Kobitkę
I muszę koniecznie z Rodzicami porozmawiać na temat młodszej Bliźniaczki- niech się tłumaczą
Makusia 22:18, 20 lip 2016

No dobra, a z wieści ogrodowych:
TOSZKA IDZIE NA URLOP!!!!

Z mniej traumatycznych wieści ogrodowych- posadziłam trzeci-ostatni pas na okularowej z Ptasich łapek (no nie wiem czemu ciągle za mną chodzi nazwa "kurze łapki")