Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 23:11, 21 lip 2016

Dzisiaj krótko i na temat:

Iwi- święta racja, ale odpuszczę dopiero, jak będę miała pewność, że lepiej nie potrafię-póki co kołka, sznurka i siekiery jeszcze nie chowam

HAniu- uwielbiam Ciebie i Twój sposób bycia!

Elka- wiem, rozumiem, też tak mam

Basiula- dziękować, dziękować- przyganiał kocioł garnkowi

Kasiu- wisienka wraz z moim jałowcem i glediczją HAni na pewno już RIP

Obwieszczenie plotkarskie
Po spotkaniu na żywo i w rozmowie dłuższej niż dwie minuty, po dokładnych oględzinach komunikuję, że AniaCh to super Babka! Rozmowa z nią się klei jak super glue, a tematy wyskakują same jak tosty z tostera!
Pierwsza znajomość Ogrodowiskowa na "lajfie" superrrrr !!!
Luteczka 23:29, 21 lip 2016

No to wiadomo że AniaCh jest fajna babka, to oczywiste

Jak znam się na ludziach to jestem przekonana że Ty Marta też jesteś świetna babka nie może być inaczej
AnnaCh 23:36, 21 lip 2016

Martusia, zapewniam Cię, że wszystkie łódzkie dziewczyny są super
Bardzo mi było dziś miło u Ciebie gościć, fakt rozmowa nam się bardzo dobrze kleiła, mam nadzieję, że to początek fajnej znajomości, bo ja zakręconych ogrodowo koleżanek tak blisko nie mam A miło czasem pogadać z kimś kto też lubi grzebać się w ziemi i odstresowuje się wyrywając chwasty

Powiem wszystkim zaglądającym tutaj, że okularowa na żywo wygląda super i nawet malutki klonik tego nie burzy Hortensjowa też śliczna, a w przyszłym roku jak limki urosną będzie zachwycać wszystkich przechodzących ulicą
Gruszka_na_w... 23:45, 21 lip 2016

Ale Wam zazdroszczę tych pogaduch. A jak tam z tą "aspołecznością" gospodyni?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 23:47, 21 lip 2016

Coś ściemniała Bez problemu, szybko mi bramę otworzyła

edit: Marta znalazłam Twój profil na FB i okazało się do tego, że lubisz Depeche Mode Mój ukochany zespół, teraz lubię Cię jeszcze bardziej
Gruszka_na_w... 00:33, 22 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Coś ściemniała Bez problemu, szybko mi bramę otworzyła

edit: Marta znalazłam Twój profil na FB i okazało się do tego, że lubisz Depeche Mode Mój ukochany zespół, teraz lubię Cię jeszcze bardziej

Łomatko A ja się zatrzymałam na ciemnej stronie księżyca i ścianie. , a w sypialni długo wisiał Jim Morrison.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 08:45, 22 lip 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Łomatko A ja się zatrzymałam na ciemnej stronie księżyca i ścianie. , a w sypialni długo wisiał Jim Morrison.
Ciemna stronę księżyca i doorsów też lubię, ale miłość do DM jest największa
Ja to raczej też nie dzisiajsza, uważam, że najlepszy czas dla muzyki skończył się w latach 90, później już nic dobrego nie było, jakaś Sepsa, czy Sarsa (nie wiem czy tym się można zarazić? ) w ogóle mnie nie kręcą. Choć nowe płyty DM lubię, bo ostatnio u nich taki powrót do korzeni i elektroniki Ale to chyba jeddyne nowości, któe lubię
Luteczka 08:52, 22 lip 2016

No proszę ją też jestem fanką muzyki lat 80' i 90'
Najlepsze hity są z tamtych lat
AnnaCh 09:03, 22 lip 2016

Marta rozmawiałyśmy o błotnym bajorze
Zobacz tu jak wyglądało moje podwórko jak zamieszkaliśmy Ostrzegam, że zdjęcia są drastyczne

Ewa, zgodzę się w zupełności
Wendy79 09:28, 22 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Marta rozmawiałyśmy o błotnym bajorze
Zobacz tu jak wyglądało moje podwórko jak zamieszkaliśmy Ostrzegam, że zdjęcia są drastyczne

Ewa, zgodzę się w zupełności

AniuCh, dopraszam się Ciebie o przepis na cukinię w zalewie miodowej i na sos do kurczaczka Może być priv, może być u mnie, bardzo proszę