Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

inka74 07:31, 21 lip 2016

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1223-ogrod-maly-ale-pojemny?page=105

Piękne rabaty i trawnik w koło ma Przemek. Do zgapienia plany nasadzeń
dominika_ 11:04, 21 lip 2016

Ja tam czytając Twój wątek odnoszę wrażenie, że jesteś całkowicie prospołeczna Lubię Twoje poczucie humoru i podejście do ogrodu
alis 11:12, 21 lip 2016

Marti, zazdraszczam tego zapału, energii i nieustającego poczucia humoru, przebywanie w Twoim towarzystwie, nawet tym wirtualnym , jest mega odstresowujące
mirkaka 12:48, 21 lip 2016

Makusia napisał(a)

HAniu jak ja lubię Twoje spojrzenie na świat

Zgadzam się, bardzo odstresowujące chyba nie zrobiła w tym słowie błędu
makadamia 13:36, 21 lip 2016

Makusia napisał(a)
Monika zwyczajnie w domu bajzel, Dziecko głodne, praca odłogiem leży, a życie towarzyskie umarło

No popatrz - całkiem jak u mnie. Dobrze że babcie pod bokiem, to dzieci od czasu do czasu zjedzą coś ciepłego
Makusia 14:00, 21 lip 2016

Taaa...moja teściowa też w tym tygodniu się wykazuje i obiadki gotuje- to przynajmniej po śmietnikach Dziecię nie grzebie
Makusia 14:09, 21 lip 2016

Toszka napisał(a)
u Anuli już ci napisałam - laptop jedzie ze mną

Toszka porażoną tą wiadomością napisałam i u Ani i u siebie. Troszkę mnie uspokoiłaś, a poza tym niestety z niechęcią wielką przyznaję, że Twój "quasi urlop" należy Ci się. Nie będę Cię nękać, chyba, że w sprawach nie cierpiących zwłoki
Makusia 14:12, 21 lip 2016

Luteczka napisał(a)
Martuś, jesteś niesamowita
Pedziwiatr z Ciebie w wątku i w ogrodzie

Lubię tu zaglądać i czytać. Teraz siedzę w salonie, chłopaki oglądają jakiś film a ja czytam twój wątek co chwilę wybuchajac śmiechem, przerwałam picie herbaty co by sobie tableta nie opryskiwać co chwilę

Znam te reakcje, jak patrzą i nie rozumieją skąd i z czego ta euforia wynika Tablet przetrzyma nawet piwo wylane na ekran, ale lepiej nie testować

Miło mi bardzo i cieszem siem, że Ci się podoba u mnie!
Makusia 14:14, 21 lip 2016

Roma, HAnia- kura też ptak A im bardziej sobie w myślach powtarzam "ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, ptasie łapki, kurze łapki, kurze łapki, kurze łapki..." No i masz Ci los!!
Makusia 14:18, 21 lip 2016

inka74 napisał(a)
Uśmiałam się nieźle z waszych dyskusji. Marta ja sobie ciebie wyobraziłam w pracy jak ty tak walisz prosto z mostu i nieustannie coś robisz
A i plan całości widzę nabiera kształtów. Wracamy do początków? ))))
Asia, ty to fach masz nowy w ręku. Fajnie ci to kreślenie wychodzi!

Iwi- w pracy to zależny po której stronie byś się ze mną spotkała . Generalnie nie lubię zanudzania i ględzenia. I plotkowania. U mnie konkretnie ma być- przyszłam po to i po to, bo to i to, a nie "urodziłam się w ....do szkoły podstawowej chodziła...poznałam męża jak miałam...lat" zanim się dowiem o co poszło, to już mnie trzepie nerwica. Znowu oględnie- jestem stanowcza Krótko i na temat- od strony mi nie płacą

Asia ma tę moc i będę to powtarzać

Koła u Przemka są okrągłe- też nad tym pracuję, bo wbrew pozorom nie każde koło jest okrągłe