Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 12:54, 20 lip 2016

Asiu, ja będę sama do siebie strzelać, jak mi nie będzie pasowało Nie chcę rzucać epitetów za każdym wyjściem na ogród, że koło to tylko z nazwy jest..
Makusia 12:55, 20 lip 2016

Dominika- strach się bać
Toszka 14:05, 20 lip 2016

Makusia napisał(a)
Toszka, a myślisz, że na ile małych sadzonek mogę podzielić tę kępkę?

jak zaczniesz dzielić to kępki same ci w rączkach zostaną

Gruszka_na_w... 15:43, 20 lip 2016

Oj, jak ja lubię czytać Twój wątek. Nieodmiennie wprowadza mnie w dobry nastrój, a skutkiem ubocznym jest przyspieszony kurs "czego pozbyć się z ogrodu natychmiast" ( w trakcie lektury złamało glediczję )
Duchem jest z Tobą, a dusza jałowca niech spoczywa w spokoju. Jestem ciekawa dalszych wydarzeń.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Monka 16:18, 20 lip 2016

Marta kiedy Ty to ogarniasz ?, koła, sadzenie , pomiary , praca , dom dziecko i co jeszcze a i życie towarzyskie
Makusia 16:21, 20 lip 2016

Monika zwyczajnie w domu bajzel, Dziecko głodne, praca odłogiem leży, a życie towarzyskie umarło

A tak serio- nie mogę się położyć, usiąść- bo jak już usiądę, to marny mój los- dobrowolnie nie wstanę, bo mi się nie będzie chciało. Więc jestem w ciągłym coś robieniu, a ja lubię mieć dużo na głowie Taka już ze mnie anomalia
Makusia 16:22, 20 lip 2016

HAniu- glediczja na pewno w trakcie wędrówki do "glediczjowego nieba" spotkała na swojej drodze mojego jałowca- podali sobie gałązki i każdy z nich poszedł dalej w swoją ostatnią drogę
dominika_ 16:34, 20 lip 2016

Makusia napisał(a)
HAniu- glediczja na pewno w trakcie wędrówki do "glediczjowego nieba" spotkała na swojej drodze mojego jałowca- podali sobie gałązki i każdy z nich poszedł dalej w swoją ostatnią drogę

Basiula 17:37, 20 lip 2016

Kobieta czynu normalnie, nie wiem kiedy ty to ogarniasz, ale świetnie Cie idzie!
Monka 17:46, 20 lip 2016

Makusia napisał(a)
Monika zwyczajnie w domu bajzel, Dziecko głodne, praca odłogiem leży, a życie towarzyskie umarło

A tak serio- nie mogę się położyć, usiąść- bo jak już usiądę, to marny mój los- dobrowolnie nie wstanę, bo mi się nie będzie chciało. Więc jestem w ciągłym coś robieniu, a ja lubię mieć dużo na głowie Taka już ze mnie anomalia

Marta kobiety na traktory 1500 % normy