Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

ren133 11:39, 13 wrz 2016

AnnaCh napisał(a)
No to się narobiło Mam niewiele, na rozmnożenie mogę ze trzy gałązki urwać W przyszłym roku można znowu podzielić
Renia Ty to w końcu będziesz w tych Skierniwicach czy nie?
Mama wyszła ze szpitala Ile chcesz kapusty?

trzy gałązki mi wystarczą u mnie rozchodniki rosną jak chwast Nie będę w Skierniewicach. Ale może przez jankosię mogłabyś podać "kapustę"? Zapytam jej dzisiaj i dam Ci znać Mam pięć pól z różami i przed nimi chcę bergenię czyli 5x3 ewentualnie2 no to sobie zażyczyłam!!!)))
Makusia 11:47, 13 wrz 2016

wiklasia napisał(a)
Jest moc w tych cisach, no chyba, że na sterydach jadą. Przyrost masy porażający (to akurat mówię poważnie, nie żeby żadne prześmiechy). Chciałabym , by moje wzięły z Twoich przykład i też wystrzeliły z taką energią jak prom kosmiczny w górę.
Co do kolorów i zestawień: ja sobie spozieram na taką grafikę (pomiędzy tekstem jest grafika)
http://www.etworzenie.pl/kolorystyka-stron-www-psychologia-kolorow/
i taką:
http://www.florystyka.republika.pl/barwa.htm

ale w praktyce to tak nie filozofuję tylko robię tak,jak mi się w danej chwili podoba

Wiklasia niestety- ani tekstu, ani grafiki
Makusia 11:50, 13 wrz 2016

AnnaCh napisał(a)
Dobra, a w moim kompost Mój M po prostu nie chce wyjść na takiego co to drzewa w samochodzie nie może przetransportować
Uparta jesteś, dobra może być Twoim, to co Ty podjedziesz do mnie? W sumie prawie po drodze na Skierniewice 8.30? I tak się nie wyśpię

Ależ naturalnie, że podjadę
wiklasia 12:02, 13 wrz 2016

bo ja noga jestem z informatyki więc na 101% coś pomieszałam, a jak wpiszesz ręcznie to coś wyskakuje?
No i jak się dodaje te chol...e odnośniki?
Makusia 12:08, 13 wrz 2016

wiklasia napisał(a)
bo ja noga jestem z informatyki więc na 101% coś pomieszałam, a jak wpiszesz ręcznie to coś wyskakuje?
No i jak się dodaje te chol...e odnośniki?

Pouczę Cię, gdyż sama zostałam już pouczona przez mojego Guru informatycznego Juzię

1.klikasz zieloną kulkę (niby "świat" ) z takim czymś dziwnym
2. po [url= wklejasz bez spacji cały link (zadbaj, żeby na końcu nie zostało http://- trzeba to wykasować)
3. w miejsce "link text" wpisujesz np. "tu" albo "zobacz tutaj" i wsio
wiklasia 12:56, 13 wrz 2016

w końcu zajarzyłam i chyba udało mi się podlinkować

zasady dobierania kolorów
wiklasia 13:06, 13 wrz 2016

No to jestem zdolniacha, bo mimo, że mi łopatologicznie wyłożyłaś kawę na ławę to i tak mi nie wychodzi. Więc jeszcze raz, ale teraz przeliteruj mi proszę, dużymi, drukowanymi literami, bardzo powoli i trzy razy .
Bo ja robię tak:
Piszę sobie, piszę i powoli zwalniam pisanie (zaczynam intensywniej myśleć, zwoje mózgowe rozżarzone do białości, para w wyniku wielkiego wysiłku i wzrostu ciśnienia śródczaszkowego uszami wychodzi) bo dochodzę do sedna czyli chcę podlinkować.
Klikam w to zielone cóś (planetka) wyskakuje jakaś chińszczyzna z zaznaczonym link text, w to miejsce wklejam adres strony, sprawdzam, czy jakieś http:// na końcu się nie zawieruszyło (nic takiego nie dostrzegam) i zadowolona z siebie jak chiński budda myślę, że mam sprawę załatwioną, a tu zonk

edit: dotarło do zwojów mózgowych, udało się
Makusia 13:30, 13 wrz 2016

Wiklasia koduję to, co chcę, czyli:
"żółta z białą to zestawienie lekkie, rozświetlające"
oraz
"złota z białą wprowadzają wesoły odświętny nastrój, kojarzą się z elegancją i przepychem".

W dodatku biała, to symbol "dziwiczości" Jakieś pytania jeszcze?
wiklasia 13:37, 13 wrz 2016

dziwiczość to coś pomiędzy dziewiczością i dziwacznością?

nie, pytań brak, już zakumałam jak żabka na wiosnę
anna_t 13:39, 13 wrz 2016

AnnaCh napisał(a)
Dobra, a w moim kompost Mój M po prostu nie chce wyjść na takiego co to drzewa w samochodzie nie może przetransportować
Uparta jesteś, dobra może być Twoim, to co Ty podjedziesz do mnie? W sumie prawie po drodze na Skierniewice 8.30? I tak się nie wyśpię

laski po mnie Monka 6:40 podjeżdża to jest dopiero ból....jak nic tam nie kupię to się wkur.... :/