Jestem w stanie się dostosować, ale bez górnolotnych pomysłów w stylu 7.00 rano
Możemy krakowskim targiem na 8.00-8.30 się umówić
Moim, moim- nie będę się zamartwiać, że pół samochodu przez glediczje umorusanego Mój już woził qoope, korę, śmieci- mój nawykły do wożenia różności
Mój buk Rohan ma tak, że wiosną jest bordowawy a z upływem czasu zmienia barwy na bardziej zielone No to szkoda, że róż odpada. Mi jakoś żółty do tej lawendy tak jakoś się nie widzi ... hmmm. A może taka bardziej kremowa róża?
Chociaż ja z 5/7 kulek dałabym za lawendę aby pomiędzy nimi były róże ... no bo trzeba pomyśleć jak to będzie wyglądało wiosną zimozielone jednak wtedy robią robotę
To może mój też jest Rohan- byłoby fajnie- zapamiętałabym nazwę, bo kojarzy mi się z Władcą Pierścieni
Kremowa róża, oj tak! Oj tak!
Kulki tez mi chodzą po głowie, tyle, że jak "za lawendę? Lawenda jest wszędzie...po całej półce posadzona. Główkowatych mam ok. 250 cebulek i chciałam tam właśnie posadzić, ale teraz się boję, bo sadzi się je prosto do gruntu, a skoro mają tam być przekopki na wiosnę, to będzie problem, żeby takie małe cebulki odnaleźć...
Makusia - Marta przeczytałam Twój wątek! uchrumkałam się ze śmiechu jak dzika świnia Hełm - hahahaha... wreszcie będę ma bieżąco no więc witam się i znikam
Twój może być zwykły bo Rohan Obelisk jest kolumnowy, bardziej będzie tam pasował taki puszysty Dosadzić kulki to nie problem najwyżej przesadzisz lawendę A główkowate to widać już w grudniu bo wypuszczają "szczypiorek" ostatnio przesadzałam je w maju
Dobra, a w moim kompost Mój M po prostu nie chce wyjść na takiego co to drzewa w samochodzie nie może przetransportować
Uparta jesteś, dobra może być Twoim, to co Ty podjedziesz do mnie? W sumie prawie po drodze na Skierniewice 8.30? I tak się nie wyśpię
Jest moc w tych cisach, no chyba, że na sterydach jadą. Przyrost masy porażający (to akurat mówię poważnie, nie żeby żadne prześmiechy). Chciałabym , by moje wzięły z Twoich przykład i też wystrzeliły z taką energią jak prom kosmiczny w górę.
Co do kolorów i zestawień: ja sobie spozieram na taką grafikę (pomiędzy tekstem jest grafika)