Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 20:06, 31 mar 2017

BasiaLT napisał(a)
Donice i stokrotki cudnaiste,

Dziękuję Basiu. Stokrotki rzeczywiście są urokliwe. Niby niewielkie, a klimat dają niesamowity
Makusia 20:08, 31 mar 2017

Kasiu, Kamilo -myślmy pozytywnie- propozycja teorii Toszki mi się podoba
Człowiek sobie coś wytłumaczy i od razu życie nabiera sensu- niedługo będę stała i wyczekiwaja chwastów
Makusia 20:10, 31 mar 2017

Asiu dziękuję- donice również mi się podobają, choć szczerze, to solidnie tylko wyglądają...

Aniu efekt pielenia u siebie też widzę, głównie na rękach i paznokciach
Makusia 20:13, 31 mar 2017

roma2 napisał(a)
Użyj wapniowej (tej co kupiłaś) na start. Tragedii nie będzie. Później zasilisz tym co kupisz świadomie . Nie pamiętam jaką ziemię masz, ale myślę, że na dzień dobry dla trawy, syyyp. Tylko podlej do rozpuszczenia!

Roma i HAniu deszcz u mnie nie padał niestety. Nawóz rozsiewam partiami, bo rozpuszcza się tragicznie. Nie mam nawodnienia automatycznego więc polewam wężem ogrodowym. I polewam....i polewam...i polewam....
Johanka77 20:26, 31 mar 2017

Makusia napisał(a)

Piękne!
Margerytka40 21:10, 31 mar 2017

Makusia napisał(a)

Roma i HAniu deszcz u mnie nie padał niestety. Nawóz rozsiewam partiami, bo rozpuszcza się tragicznie. Nie mam nawodnienia automatycznego więc polewam wężem ogrodowym. I polewam....i polewam...i polewam....

Przypomniałaś mi,że miałam rozejrzeć się za wężykami do nawadniania.
kaz742011 21:46, 31 mar 2017

Ale cudniaste te twoje stokrotki. A u nas tylko bratki. Stokrotki widziałam tylko w LM ale mało było. A moje doniczki duże. No i stoją w garażu bo nie obsadzone.
inka74 07:18, 02 kwi 2017

Ślicznie wyszły ci te donice ze stokrotkami. A i same donice ładne. Te pierwsze kwiatki wiosenne mnóstwo słońca wnoszą nawet w pochmurne dni.
Makusia 09:08, 02 kwi 2017

Dziewczyny przynaję, że obok stokrotek nikt nie przechodzi obojętny
Czy któraś z was wie, czy one są dwuletnie czy wieloletnie?
Makusia 16:43, 02 kwi 2017

Prośba- czy ktoś ma pomysł, co to za trawa? Kupiłam w zeszłym sezonie jako "trawki mix" i rośnie jak szalona. Nie wiem jak się zachowuje pod ziemią. Czy tworzy rozłogi ani czy to jakaś fajna trawka, czy nie.