Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 20:50, 02 kwi 2017

Zapytałam
AnnaCh 20:54, 02 kwi 2017

No właśnie doczytałam

W Brico kupiłam dużą tę Magiczną Siłę startowy z dużą zawartością fosforu i podlewam tym cisy, wczoraj znowu dostały Nie wiem czy to moja siła sugestii, ale wydaje mi się, że wyglądają jakby lepiej
Makusia 20:57, 02 kwi 2017

No moje cisy za brzozami, które sadziłam tydzień temu....mniejsza o to-Toszka mówiła, że się nakręcamy, więc nie ma o czym mówić...co ma być, to będzie....
anbu 21:02, 02 kwi 2017

Marta zdrowaśki i piekarnik? No co tu wchodzę to ryczę ze śmiechu
AnnaCh 21:04, 02 kwi 2017

No może się nakręcamy, ale wolę tak, a nie o innych głupotach myśleć
Podlej te za brzozami tą Magiczną Siłą
Makusia 21:06, 02 kwi 2017

Aniu jak to wygląda?W płynie to? W proszku? Doglebowo, czy dożylnie, znaczy się doigłowo?
Makusia 21:08, 02 kwi 2017

anbu napisał(a)
Marta zdrowaśki i piekarnik? No co tu wchodzę to ryczę ze śmiechu

Starodawnym zwyczajem, moja troska o rośliny zaczyna przybierać formę gusła i zabobonów
Gruszka_na_w... 21:09, 02 kwi 2017

Stokrotki wyglądają zachwycająco.
Wśród rasowych trzcinników nie ma czarnej owcy. Mozga trzcinowa to nie jest na szczęście.
Te stokrotki to niestety jest ozdoba sezonowa. Będą ładnie wyglądały mniej więcej do maja/czerwca. Potem trzeba je będzie wymienić na kompozycję letnio/jesienną.

Ja Ci Martuś głęboko współczuję tych ekip elewacyjno- remontowych i przygotowań komunijnych. W skrzyżowaniu tego z Twoją pracą zawodową, widzę coś przypominającego plagi egipskie. Może zakończy się to manną z nieba?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 21:10, 02 kwi 2017

Taki w proszku, rozpuszcza się w konewce. Podlewam tym glebę w poprzednią sobotę i wczoraj Wczoraj chciałam też doigłowo, ale było za duże słońce, a ja później nie mogłam już wyjść, więc dostały znowu doglebowo
Makusia 21:16, 02 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Taki w proszku, rozpuszcza się w konewce. Podlewam tym glebę w poprzednią sobotę i wczoraj Wczoraj chciałam też doigłowo, ale było za duże słońce, a ja później nie mogłam już wyjść, więc dostały znowu doglebowo

Wygląda obiecująco- tzn. po opisie, czyli doocznie Zakupię.