Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

AnnaCh 21:57, 04 kwi 2017

Makusia napisał(a)
Aniu- Też mnie to czeka. Tylko to wszystko, co po drodze się zapowiada- głównie nawarstwienie różnych ekip- trochę mi ochotę do działania odbiera. Wchodzę do domu- burdel. Budzę się- burdel. W łazience- burdel. Prania nie ma gdzie rozwiesić, bo by się zakurzyło, bo wszędzie burdel..
Marta, pocieszę Cię, mieszkam od 4 lat i mam ciągły burdel, a narzędzia mojego taty wywalają się już z każdego prawie pomieszczenia Aktualnie jak wiesz od dwóch miesięcy robi mi łazienkę, kurz ciągle jest wszędzie, na święta powiedziałam, że idę jeden dzień do teściowej, drugi do rodziców i nie będę nic robić, nie sprzątam, dopóki nie ogarnę tej łazienki. Dzwonię dziś cały dzień do pana od szafki pod umywalkę i szafy i nie odbiera...
Makusia 21:59, 04 kwi 2017

Różana Aniu - potrzebuje trzech. Ja mam do nich rzut beretem, więc się wybiorę- daj tylko znać, czy ładnie się prezentują i godne uwagi

Kasiu rozumiem i Ciebie i Twojego męża- te same przesłanki mną kierowały, bo pierwotnie chciałam żeby wyrzucił mi ziemię na ogrodzie blisko rabaty, ale sam lojalnie uprzedził, że staty mogą być wymowne...
Makusia 22:01, 04 kwi 2017

Aniu- uwielbiam takich, dla których rozwiązaniem problemu jest nie odbieranie telefonu....Klasa sama w sobie
kaz742011 22:06, 04 kwi 2017

Makusia napisał(a)

Kasiu rozumiem i Ciebie i Twojego męża- te same przesłanki mną kierowały, bo pierwotnie chciałam żeby wyrzucił mi ziemię na ogrodzie blisko rabaty, ale sam lojalnie uprzedził, że staty mogą być wymowne...

Ciebie chociaż uprzedził. A ja niestety nie miałam pojęcia o tym jak to będzie wyglądało. Pan zapewniał że będzie o.k a ziemię wysypie mi blisko rabaty żeby nie trzeba było wozić daleko taczkami.
AnnaCh 22:08, 04 kwi 2017

Nooo... A to mąż koleżanki z pracy, jutro się przejdę na 5 piętro i się pożalę, że ma ode mnie odbierać!

U mnie jeszcze w czasie budowy pan koparką rozjechał mi jedyną sosną, którą miałam na działce A taka fajna była, krzywa, na niwaki by się nadawała
Makusia 22:10, 04 kwi 2017

Kasiu mi w zeszłym roku kostkę koparka załatwiłi przy robieniu gazu.

Aniu! Uderz dłonią w stół!
kaz742011 22:21, 04 kwi 2017

Czyli jak są robole to muszą być straty. Nie macie pojęcia jak mnie przeraża że muszę kostkę na podjeździe zrobić. Odkładam to jak mogę. Nawet czasem wstyd że do domu chodzę po krzywych płytkach chodnikowych. Ale mam takie złe doświadczenia z brukarzami że szkoda mówić. Przy robieniu tarasu uszkodzili mi elewację. Musiałam panów pożegnać.
Gruszka_na_w... 22:55, 04 kwi 2017

Chroń nas Panie przed wszelkiej maści budowlańcami Przed wszystkim innym uchronimy się sami. Mój domek budował jeden człowiek. Tylko do tynków i wylewek były ekipy. Szkód nie było.
Miskanty koniecznie już zetnij.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kawa 08:40, 05 kwi 2017

czyli swojego miskanta też usze niżej ściać
na razie zero oznak życia ale pamiętam że w zeszłym roku jakoś końcem kwietnia ruszył
anbu 08:59, 05 kwi 2017

Widzę żem nie jedyna na tym forum, której bratki z cmentarzem się kojarzą
Marta zakładamy klub? Hi hi