Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Margerytka40 11:41, 26 kwi 2017

Rytla napisał(a)
No to u nas te przygotowania "techniczne" jakoś tak łatwo i prosto się odbyły, a po wszystkim, każde dziecko dostało od proboszcza drzewko, mamy już 3 komunijne świerczki i jedną jodełkę.

Fajna tradycja. Ja nie mam co liczyć a przydała by mi się b.doorenbosa a najlepiej 5
iwka 11:45, 26 kwi 2017

Margerytka40 napisał(a)

Fajna tradycja. Ja nie mam co liczyć a przydała by mi się b.doorenbosa a najlepiej 5
hihi Asia nie bądź zachłanna u nas chlebek, który trzeba sobie kupić
margaretka3 11:51, 26 kwi 2017

Rytla napisał(a)
No to u nas te przygotowania "techniczne" jakoś tak łatwo i prosto się odbyły, a po wszystkim, każde dziecko dostało od proboszcza drzewko, mamy już 3 komunijne świerczki i jedną jodełkę.

Jacie, drzewa rozdaje? Niezły gość.
Ja bym chciała takiego proboszcza co to cokolwiek rozdaje
Margerytka40 11:51, 26 kwi 2017

U nas też za wszystko trzeba płacić,nic darmo
Kawa 11:56, 26 kwi 2017

iwka napisał(a)

hihih no u nas też
Makusia 15:35, 26 kwi 2017

Kamila, ja już wysiadam powoli, a przecież Komunia dokładnie za tydzień- w niedzielę do kościoła, w poniedziałek też bo spowiedź, we wtorek bo sprzątać, w środę Komunia i potem ciągiem biały tydzień. Ja już świecić w ciemności od tej aureoli będę

Asiu, ja myślę, że "oni" mają za dużo czasu, bo pomyśl- dwie msze w ciągu dnia i co dalej robić? Dla nich spotkanie to rozrywka

Rytla, no my jeszcze z ks to nie widzieliśmy się w zasadzie. jedyna próba z ks w czwartek, a od zeszłego tygodnia dzień po dniu z katechetką. Dobrze, że pada (jedyny plus padania ) bo by mnie rozniosło gdybym musiała w kościele siedzieć, zamiast w ogródku pracować
Makusia 15:39, 26 kwi 2017

iwka napisał(a)

Chlebek u nas też Połamać się przed obiadem należy...no powiedzmy, że to technicznie wykonalne.

Asia, gdyby u Ciebie doorenbosy rozdawali, to powiedz, że dla Koleżanki trzy sztuki dodatkowo

Gosia, Kamila- lepiej w dyskusje na temat kościoła nie wchodźmy Wiadomo- temat rzeka Jak wygląda rzeczywistość, każdy wie, a Rytla, to szczęściara
Margerytka40 15:48, 26 kwi 2017

Tia, Marta póki co to swoją Youngi ,którą mieliśmy wyciepać oddaje do kościoła jako dekorację uroczystości. Dzieci mają na niej wisieć ,znaczy się fotki dzieci przystępujących do komunii.
AnnaCh 18:33, 26 kwi 2017

A ja też mam fajnego księdza na parafii
Martuś leje i jak tak patrzę na swoje fundamenty i kałuże teraz, to aż mnie przerażenie ogarnia, że u mnie też to samo?
patrycja 18:41, 26 kwi 2017

Jak będzie zimno to załóż sweterek albo coś cieplejszego pod albę.
Pod albą nic nie widać, córa jak szła do komunii to ksiądz mówił jeśli będzie zimno to ubrać ciepłe rzeczy pod albę