Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

BKosimkArt 11:04, 16 maj 2017

Kopytniczka i ja mam, fajna bylinka bardzo, świetne ma liście i nieźle rośnie... a czyściutko u Ciebie, pięknie
AnnaCh 22:07, 16 maj 2017

Martuś jak tam front robót?
Zapomniałam Cię zapytać czy hameln z zeszłego roku ode mnie żyje? Moje przezimowały Zielone są
Makusia 07:59, 17 maj 2017

Toszko- no to mogę oficjalnie powiedzieć mojemu kopytnikowi o jego drzewie genealogicznym

AniuT-

Lusi, no właśnie do cienia. Mój wprawdzie rośnie w słońcu, ale dostałam go w lecie zeszłego roku, posadziłam tymczasowo, bo nie znałam miejsca docelowego. Rośnie, ale myślę, że to dlatego, że ogromu słońca jeszcze nie doświadczył

Polinka na ziemię czekam i czekam...i nic robić nie mogę, bo do wszystkiego mi ta ziemia jest niezbędna.

Aniu- witam, witam i nową działeczkę pytam

Gosiu no mam nadzieję, że będzie już lepiej. Od początku tygodnia padało tylko raz. Roboty ziemno- elewacyjne koło domu ruszyły, czekam na ziemię i już chcę działać

Basiu u mnie to jest jak po bombie atomowej...nie chce się aż na ogród wychodzić, wszędzie wykopy, rusztowania....brrr...

Brutusie- front robót w toku. Idzie jako tako na szczęście, bo pogoda wreszcie na to pozwala. Elewacja się robi, fundament się izoluje, odprowadzenie rynien powolutku idzie w dobrym kierunku, kostka czeka na położenie pod koniec tygodnia....
Hamelny przeżyły, choć zbierają się do życia bardzo, bardzo nieśmiało
Constans 08:19, 17 maj 2017

Ale fajne te skrzynie Wam wyszły
JoannaDe 09:01, 17 maj 2017

Zazdraszczam nowej elewacji. I kostki
Głowa do góry i pomyśl że niedługo będzie pięknie.

I ciesz się luzem bo jak Ci się wszystko na raz na ogród zwali to nie będziesz wiedziała za co najpierw się wziąć

Buziam Martuś
natka098 09:28, 17 maj 2017

E to u Ciebie Makusia będzie eldorado, jak skończysz wszystko, jaką kostkę będziesz miała?
Makusia 09:36, 17 maj 2017

Aniu dziękuję Mam nadzieję, że moje warzywka również stwierdzą, że dobrze im się rośnie w skrzyniach

Asiu i Natalko- kostka ta sama, co była Ja mam kostkę od samego początku- musiała być, bo nie dostalibyśmy się przez błoto do domu. Tyle, że na potrzeby ocieplania fundamentów, opaska z kostki została po raz kolejny ściągnięta....
kinia111 11:15, 17 maj 2017

U ciebie też ślicznie domek ładny ogród zaprojektowany z głową i roślinki zadbane.
ogrodomaniaczka 13:46, 17 maj 2017

U mnie podobnie jak u Ciebie żurawki rosną a rodki strajkują
Monka 13:50, 17 maj 2017

Marta moje żurawki też duże (muszę obfocić) i wreszcie hosty się przebudziły i ruszyły do żucia, bo myślałam że kaput