Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

kaz742011 21:04, 12 kwi 2018

Marta to weź ty je posadź tak od niechcenia . Skoro zadziałało raz to może i teraz się uda.
Od tej matematyki którą tu uskuteczniacie słabo mi się zrobiło. Dobrze że Toszka tłumaczy jak krowie na rowie, przynajmniej będę wiedzieć na przyszłość jak roztwory procentowe robić .
Makusia 21:04, 12 kwi 2018

Natka, Asia, Anka... Ach to polskie szkolnictwo. Nawet promile potrafią zainspirować

Gosia witam u siebie

Iwi.... TY mi powiedz czy biegać mam i spłukiwać z nich ten słynny roztwór...

Mrokasiu ano właśnie...
Makusia 21:06, 12 kwi 2018

kaz742011 napisał(a)
Marta to weź ty je posadź tak od niechcenia . Skoro zadziałało raz to może i teraz się uda.
Od tej matematyki którą tu uskuteczniacie słabo mi się zrobiło. Dobrze że Toszka tłumaczy jak krowie na rowie, przynajmniej będę wiedzieć na przyszłość jak roztwory procentowe robić .

Z procentowymi procenta i, to do Natki. Ta uczniów gorszy
Tak chyba zrobię, rzucę ot tak o i niech sobie radzą....nie...nie mogłabym jednak
Magleska 21:18, 12 kwi 2018

Jenyyyyy te obliczenia , to czarna magia dla mnie ale w końcu dotarłam do końcowego wyliczenia
Pozdrawiam wieczorkiem
kaz742011 21:19, 12 kwi 2018

Teraz jak zostałaś członkiem ogrodowiskowej rodziny, to nawet nie wypada Ci rzucać rodki od tak sobie .
Toszka 21:24, 12 kwi 2018

Marto, z konewki też można lać dolistnie, ino to marnotrawstwo okrutne. Toć wielkie krople za sprawa grawitacji na ziemi lądują zamiast lewitować (i wchłaniać się) na listkach. Nic to - co ma zadziałać i tak zadziała. O temperaturze roztworu mocznika warto na zaś pamiętać.
Makusia 21:27, 12 kwi 2018

Toszka napisał(a)
Marto, z konewki też można lać dolistnie, ino to marnotrawstwo okrutne. Toć wielkie krople za sprawa grawitacji na ziemi lądują zamiast lewitować (i wchłaniać się) na listkach. Nic to - co ma zadziałać i tak zadziała. O temperaturze roztworu mocznika warto na zaś pamiętać.

Dziękiu wery macz!
Marnotrawstwo czy nie, grunt, że ich nie usmiercilam!

O temperaturze pamiętała, że szok termiczny mogłyby przeżyć

Dzięki Toszka!!!

Makusia 21:31, 12 kwi 2018

Magdo widzisz jakie pranie mózgu tu dzisiaj miałam Jak Anula te x i y zapodala, a Natka z Asią obliczenia, to stwierdziłam, że jeszcze poczekam aż coś się wyklaruje. Liczyłam na jakieś targami za włosy albo walkę w kisielu, ale dziewczyny doszły niestety do porozumienia

Kasia, to prawda. Teraz Ja- wielka Ogrodniczka robię (niemal) wszystko zgodnie ze sztuką
BKosimkArt 21:36, 12 kwi 2018

Hehe chodzi mnie o to że gdybyś odsunęła ciut koło to między kołem a podwyższoną rabatą )) mogłabyś posadzić cos co zniwelowałoby falujący murek który jakos mi nie gra z resztą rysunku... ale to tylko moje zdanie a zrobisz jak zechcesz być może na żywo wygląda inaczej niż na projekcie
Toszka 03:33, 13 kwi 2018

Basiu, kwestie murku ograniczającego podwyższoną rabatę były swego czasu mocno obgadane. Po burzliwej dyskusji murek został zaakceptowany i pokochany niczym własne, prywatne dziecko w takiej formie w jakiej jest, bo przecież własna pociecha nie jest poddawana ocenie ani krytyce Reszta terenu została dostosowana tak, aby wyniesiona rabata była atrakcją.

(uprzedzam pytania - tak, spać nie mogę)