Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Jak feniks z popiołów

Jak feniks z popiołów

Magleska 13:08, 08 kwi 2021

Wilasiu
Macham już poświątecznie
widać u Ciebie wiosnę ?
Johanka77 15:11, 08 kwi 2021

Dzień dobry!
Gruszka_na_w... 18:05, 08 kwi 2021

Człowiek jest zagadkową istotą. Potrafi się podnosić, upadać i znów podnosić. Musi mieć tylko odpowiednią ilość czasu, żeby zdążyć się podnieść pomiędzy kolejnymi przeciwnościami. Uściski zostawiam.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
wiklasia 23:41, 10 kwi 2021

Odmachuję Wam dzisiaj serdecznie, poświątecznie.

Czekam na moment gdy wiosna buchnie pełnym rozkwitem i soczystą zielenią.
A na razie włochata sasanka raduje oczy.
Martka 18:38, 14 kwi 2021

Wiklasiu, natknęłam się na Twój wątek zwiedziona nazwą, a tu... wątek niczym wir wciągający, humoru i refleksyjek wszelakich pełno, wtedy ogród przestaje być najważniejszy, gdy się spotyka tak ciekawe osoby, macham i pozdrawiam
Gruszka_na_w... 21:53, 14 kwi 2021

Sasanka, w dodatku włochata.Szczęściara. U mnie sasanki są w fazie 2 cm nibylistków.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
wiklasia 23:25, 26 kwi 2021

Wiosna ruszyła powolnym szafirkowym strumieniem

To tak jak ja -powoli ruszyłam z wiosennymi porządkami.

Ciągle szukam pomysłu na tulipany - czy w szeregu, czy łanem, a może w grupkach obsadzać?
Tu wygrała grupówka.

A ja?
Siedzę, marznąc z lekka i nucę: Tu na razie jest ściernisko, ale będzie ... może w końcu coś na kształt ogrodu?

Pozdrawiam
wiklasia 21:38, 30 kwi 2021

W oczekiwaniu na spektakl:

Nie wiem czy zwracacie uwagę na takie szczegóły, ale jak fajnie przebarwione są łodyżki tych tulipanów...
I, że na szczycie pąka są takie całuśne "dziubki".
Gruszka_na_w... 23:23, 30 kwi 2021

No to czekamy na ten spektakl.
Szafirki, chyba na herbowej, świecą z daleka.
Miłego weekendowania !
Martka 22:05, 01 maj 2021

Wiklasiu, Twoje tulipany mają na końcu całuśne dzióbki, moje coś na kształt kciuka schowanego pomiędzy wskazującym i środkowym, a la "figa z makiem"... i nie kwitną! Ach te małe radości nasze pozdrawiam!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies