Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

eVka 22:48, 09 wrz 2018

Sylwia, co słychać?
sylwik69 20:44, 10 wrz 2018

effka napisał(a)
Sylwia, co słychać?

Nie najlepiej się u mnie działo i stąd moje długie milczenie. Udar Janusza przewartościował wiele pilnych spraw i planów.Wiele z nich musiałam odłożyć na "kiedyś",bo zostałam jedynym żródłem dochodu.W tej chwili dokucza mu tylko afazja,na szczęście szybko odzyskał sprawność fizyczną.Miał dużo szczęścia,że byłam na ostatnim dniu urlopu w domu....

Ogród nie zaniedbałam,bo to on jest dla mnie odskocznią,ale utknęłam w przygotowaniach do założenia trawnika i wzbogacenia części w obornik.Niestety moje zarobione dodatkowo pieniądze poszły na dojazdy do szpitala i opłaty.Priorytety ulegly zmianie !
Niestety Ogrodowisko totalnie porzuciłam...i nie wiem co u Was się dzieje!mam tylko nadzieję,że dużo lepiej niż u mnie

Magleska 20:50, 10 wrz 2018

O kurczę .......... bardzo mi przykro ,ale najważniejsze ,że wychodzi z tego ........ zdrowie w życiu najważniejsze ......
Zaległościami się nie przejmuj ,teraz masz ważniejsze sprawy .......
Trzymam kciuki mocno.....będzie dobrze ......
sylwik69 20:53, 10 wrz 2018

Magleska napisał(a)
O kurczę .......... bardzo mi przykro ,ale najważniejsze ,że wychodzi z tego ........ zdrowie w życiu najważniejsze ......
Zaległościami się nie przejmuj ,teraz masz ważniejsze sprawy .......
Trzymam kciuki mocno.....będzie dobrze ......

Dziękuję Magda musi być dobrze!
mrokasia 20:58, 10 wrz 2018

Sylwia, przytulam mocno!!! Trzymaj się dzielna kobieto, będzie coraz lepiej, musi!!!
zoja 20:58, 10 wrz 2018

Zycze zdrowia i unormowania sytuacji...
Forum nie jest najwazniejsze, wazniejsze ze jeszcze ogrod Cie cieszy i pociesza
Trzymam kciuki!
sylwik69 21:11, 10 wrz 2018

Kasiu,Zoja dzięki za wsparcie
asiak 21:17, 10 wrz 2018

Sylwuś przytulam cieplutko...
Dużo zdrowia dla Janusza, a Tobie dużo siły życzę.
Kasia_CS 21:30, 10 wrz 2018

Zdrowia moc!! i siły dla Ciebie.. ale jak to kobieta - przetrwasz trudny czas, tym bardziej, że jesteś zawzięta i terminatorka. Będzie dobrze! Dobrze, że w ogrodzie możesz trochę uciec od zmartwień.

Ogromne buziaki i dobre fluidy przesyłam..
eVka 21:31, 10 wrz 2018

sylwik69 napisał(a)

Nie najlepiej się u mnie działo i stąd moje długie milczenie. Udar Janusza przewartościował wiele pilnych spraw i planów.Wiele z nich musiałam odłożyć na "kiedyś",bo zostałam jedynym żródłem dochodu.W tej chwili dokucza mu tylko afazja,na szczęście szybko odzyskał sprawność fizyczną.Miał dużo szczęścia,że byłam na ostatnim dniu urlopu w domu....

Ogród nie zaniedbałam,bo to on jest dla mnie odskocznią,ale utknęłam w przygotowaniach do założenia trawnika i wzbogacenia części w obornik.Niestety moje zarobione dodatkowo pieniądze poszły na dojazdy do szpitala i opłaty.Priorytety ulegly zmianie !
Niestety Ogrodowisko totalnie porzuciłam...i nie wiem co u Was się dzieje!mam tylko nadzieję,że dużo lepiej niż u mnie

Sylwia, całe szczęście, że byliście domu, to olbrzymie szczęście w nieszczęściu. Dobrze, że wychodzi z tego, ma Ciebie, to wspaniałe wsparcie. Mocno trzymam kciuki za was. Dobrze mieć odskocznię od codzienności, też tak traktuję ogród.
Buziaki przesyłam i duchowo wspieram!!!