Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

AnnaCh 01:20, 20 sty 2017

Sylwia przepraszam, ja na szybko z telefonu. Obiecuję, że zajrzę dokładnie w przyszłym tygodniu. Mogę tylko potwierdzić, że mam cisy z tego samego źródła co Renia
sylwik69 13:29, 20 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

No staram się leczyć, po doktorach latam , a dzisiaj zamiast bułki ukroiłam rękę Rozchlastałam sobie całą poduchę pod kciukiem lewej dłoni, bolało jak ch..., ale w aptece kupiłam stripy i sama sobie przykleiłam te szwy, już nie boli, ale z jedną łapą ciężko

Oj Sylwuś,to się narobiło niech się szybko goi! a ja złapałam stan zapalny w kolanie i kuśtykam...starość powoli się skrada,trzeba szybko ogród robić aby się jeszcze zdążyć nacieszyć!
sylwik69 13:32, 20 sty 2017

jolanka napisał(a)
Sylwia, jak widzę to przebudzenie najbardziej u Ciebie widać Planujesz na ostro

Cisy sa fajne, sama posadziłam ale wolno rosną Prawdą jest, że obwódki dają wykończenie rabat, porządkują. Ja sama dopiero je zaczęłam sadzić

Szału u mnie nie ma!oby tylko siły i zdrowie było
sylwik69 13:32, 20 sty 2017

AnnaCh napisał(a)
Sylwia przepraszam, ja na szybko z telefonu. Obiecuję, że zajrzę dokładnie w przyszłym tygodniu. Mogę tylko potwierdzić, że mam cisy z tego samego źródła co Renia

dzięki Aniu,Renia już mi przysłała namiary a jak z przesyłką wygląda?
sylwik69 13:48, 20 sty 2017

Januszek zasponsorował tunel foliowy z Home Garden 2mx3m.Widzieliśmy je rozłożone na poprzedniej Gardenii i są fajne pod pomidorki i paprykę.Ceny sporo obniżone,więc okazja!Już zamówiony
A teraz dokształcam się z odmian pomidorów w wątku " Tonący w bieli ",same rarytasy,nie miałam pojęcia o takich nietuzinkowych odmianachczego to się kobieta szczęśliwa nie dowie na Ogrodowisku...
sylwik69 19:13, 20 sty 2017

Mam pytanie czy jest jakaś duża różnica między żywopłotem z cisa pospolitego a np.hicksii? czy to tylko kwestia cięcia od małej sadzonki aby się ładnie zagęścił?
regli 23:19, 20 sty 2017

sylwik69 napisał(a)

a ja złapałam stan zapalny w kolanie i kuśtykam...starość powoli się skrada,trzeba szybko ogród robić aby się jeszcze zdążyć nacieszyć!

No to mój syn ma to samo Niestety u nas to jest nawrót choroby. A już się tak cieszyliśmy, bo od roku było super. Trzeba iść z tym kolanem do reumatologa, bo to może być coś przewlekłego. Polecam oklejenie kolana plastrami ITAMI.
AnnaCh 00:18, 21 sty 2017

sylwik69 napisał(a)

dzięki Aniu,Renia już mi przysłała namiary a jak z przesyłką wygląda?
Nie wiem jak z przesyłka, bo na z Makusią po nie pojechałyśmy, ale wiem, ze kilka dziewczyn z ogrodowiska zamawiało, np. Beata z new life w ogrodzie.
Nett 12:17, 21 sty 2017

A wiecie może gdzie można kupić ładne sadzonki cisa Repandens?
sylwik69 13:12, 21 sty 2017

regli napisał(a)

No to mój syn ma to samo Niestety u nas to jest nawrót choroby. A już się tak cieszyliśmy, bo od roku było super. Trzeba iść z tym kolanem do reumatologa, bo to może być coś przewlekłego. Polecam oklejenie kolana plastrami ITAMI.

Dziękuję ja byłam u ortopedy,dostałam zastrzyk w kolano,do tego stosuję metafen żel,bardzo mi pomógł.Moja kochana praca polega na dżwiganiu często 18 kg i przemierzaniu dużych odległości,więc nawroty bólu na pewno będą się zdarzać.