Asiu w końcu do Ciebie dotarłem, wszystkiego nie nadrabiam, ale już wiem, że wiele odwagi trzeba by zmieniać w sumie dojrzały ogród. Będę kibicował i śledził teraz Twoje poczynania. Ogród na planie kół bardzo mi się podoba, super pomysł i fajnie dzieli przestrzeń na zakątki, lubię takie rozwiązania
Byłam i też doszłam do tych samych wniosków co Ty. Lepiej odżałować i kupić ładne,duże drzewo.
Nie wiem,czy dobrze zrobiłam,że kupiłam te derenie Kousa. Straszne maleństwa. Kiedy to urośnie.
Asiu, a u ciebie jak zwykle...same łamigłówki: to wywalić, tamto zostawić a jeszcze inne może przesadzić ?
Ten Rogów mnie też korci. Nigdy tam nie byłam i tylko z opowieści znam. Ale pojadę, znowu zakupy doniczkowe porobię a potem problem gdzie to wszystko posadzić. Och, ciężkie jest życie ogrodnika....
Fajnie Luki,że wpadłeś.
Muszę zmienić ten mój ogród bo to co jest ani mnie nie cieszy ani satysfakcji nie daje i już nie chciało mi się nic w nim robić bo wszystko nie tak
Teraz choć trochę mam nadzieję,że będzie tak jak sobie marzę. Tylko kiedy to będzie? Jak pomyślę o kasie i robocie,którą trzeba zrobić żeby to ogarnąć to miewam doła. No ale nic-jutro łopata i heja do roboty. Na razie tylko psuję,później będę naprawiać.
Madziu, Rogów.... powiem tak-szału nie ma ale najlepiej samemu ocenić.
Jak się ma tyle wszystkiego to łamigłówki to chleb powszedni. Najgorsze w tymm,że decyja i tak należy do mnie. Ja teraz ten mój ogród widzę zupełnie inaczej i to co jest nie pasuje do tej mojej wizji niijak ,ale też nie chciałabym pozbywać się czegoś co jeszcze jakoś da się upchnąć w moje marzenia ...i to właśnie życie ogrodnika.
O tym, że nie da się czegoś upchnąć w marzenia mus kiedyś na kawie pogadać. Ty kawa, ja herbata ☺
Nie ma nic gorszego niż zostawiać coś co się w Twą koncepcję nie wpisuje. O ile jest dobre przemyślana, bo wyciąć zawsze łatwo...
Gdy liczę ile poświęciłam czasu i ile wydałam, a raczej wyrzuciłam kasy na rośliny które kupiłam tylko po to by na siłę przypasować je do czegoś co już było to, jak mawia mój tata, scyzoryk w kieszeni sie otwiera