Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 21:54, 18 sty 2018

Trochę pokombinowałam z montażem zdjęć bo z trzech chciałam jedno i udało mi się zrobić takie. To miejsce ,które wałkuję

Makusia 10:33, 19 sty 2018

W życiu nie narobię- może jakiś audiobook?
Zrób Koleżanko jakieś resume, żeby niedźwiedzie i inne stworzenia zapadające w sen zimowy mogły się zorientować w ogrodowych rewolucjach, które się tu dzieją
AnkaK 11:51, 19 sty 2018

O, teraz widać tuje One zostają rozumiem? Trochę odciągają uwagę od niwaka Czy u Ciebie też taki armagedon? U mnie gruba warstwa śniegu, która o zgrozo teraz topnieje wrrrrr
Anda 12:05, 19 sty 2018

A te tuje tam musza zostac?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 12:05, 19 sty 2018

AnkaK napisał(a)
O, teraz widać tuje One zostają rozumiem? Trochę odciągają uwagę od niwaka Czy u Ciebie też taki armagedon? U mnie gruba warstwa śniegu, która o zgrozo teraz topnieje wrrrrr

Nawet nie wspominaj o pogodzie...wrr

Tuje chyba mnie drażnią i juz zaczynam się zastanawiać czy się z nimi nie rozstać. Denerwuje mnie ich kolor. Tylko,że jak je usunę powstanie dziura w tej jakby ścianie która zasłania trochę ogród. A może przyniosło by to fajny efekt..
Margerytka40 12:08, 19 sty 2018

Anda napisał(a)
A te tuje tam musza zostac?

Nie muszą i czekam tylko na głosy ,że mam je wyciepać i już ich nie ma
Anda 12:11, 19 sty 2018

To moj glos masz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 12:15, 19 sty 2018

Makusia napisał(a)
W życiu nie narobię- może jakiś audiobook?
Zrób Koleżanko jakieś resume, żeby niedźwiedzie i inne stworzenia zapadające w sen zimowy mogły się zorientować w ogrodowych rewolucjach, które się tu dzieją

Resume jest takie ,że zaplanowałam z grubsza rabatę z sumakami na której będą turzyce,runianka i bergenia. W tym kulki raczej buksowe bo materiał mam . Teraz drapę się w łeb i myślę co dalej frontowo a ,że najchętniej zrównałabym wszystko z ziemią to pewnie się domyślasz
Margerytka40 12:17, 19 sty 2018

Anda napisał(a)
To moj glos masz

Ok,to mi wychodzi najlepiej póki co. Tylko co dalej?
Anda 12:21, 19 sty 2018

Nie sadzilabym na ich miejsce juz niczego zimozielonego. Mysle, ze fajnie wygladalaby tam wlasnie taka kalina pagodowa.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies