Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Monia81 08:58, 04 wrz 2018

No i to się nazywa dobre podejście do klienta super że się udało Asia patrzę na wcześniejsze zdjęcia oj kobito w tym roku się natyrałaś, masz te rabaciska wielgachne, że hej
mrokasia 09:11, 04 wrz 2018

Za każdym razem jak pokażesz szersze kadry to wpadam w osłupienie i mega podziw dla Ciebie. Ja to chyba takie areały to bym po prostu obsadziła wielkimi krzewami a Ty mozolnie, krok po kroku tworzysz piękne, zróżnicowane rabaty. Jak będę łapała lenia to zawsze będę tu przychodzić .
Wizualnie to te japonki chyba dobrze posadziłaś. Co ile w końcu Ci wyszło? I w jakich carexach chcesz je utopić bo nie doczytałam?

Historia ze sklepem A. bardzo budująca .
Ja kupiłam od nich w zeszłym roku rozplenice na frontową i karłowego miskanta. Przyszły maleńkie sadzonki, miskanta prawie nie było widać. Wszystko się ładnie przyjęło i rośnie jak na drożdżach. Miskant urósł chyba 20- krotnie .
Margerytka40 09:11, 04 wrz 2018

Monia81 napisał(a)
No i to się nazywa dobre podejście do klienta super że się udało Asia patrzę na wcześniejsze zdjęcia oj kobito w tym roku się natyrałaś, masz te rabaciska wielgachne, że hej

Właściwie zastanawiałam się czy reklamować ba, w sobotę już miałam w łapkach Phantomy na miejsce tych pomylonych ale w końcu pomyślałam a co tam.

Monia natyrałam się to fakt ale może jeszcze do zimy coś tam się uda zrobić. Fizycznie to jeszcze dam radę gorzej z logistyką bo muszę rabaty ze środka usunąć i poupychać z nich rośliny gdzie indziej a z miejscem problem . Za dużo się tego nazbierało
Margerytka40 09:28, 04 wrz 2018

mrokasia napisał(a)
Za każdym razem jak pokażesz szersze kadry to wpadam w osłupienie i mega podziw dla Ciebie. Ja to chyba takie areały to bym po prostu obsadziła wielkimi krzewami a Ty mozolnie, krok po kroku tworzysz piękne, zróżnicowane rabaty. Jak będę łapała lenia to zawsze będę tu przychodzić .
Wizualnie to te japonki chyba dobrze posadziłaś. Co ile w końcu Ci wyszło? I w jakich carexach chcesz je utopić bo nie doczytałam?

Historia ze sklepem A. bardzo budująca .
Ja kupiłam od nich w zeszłym roku rozplenice na frontową i karłowego miskanta. Przyszły maleńkie sadzonki, miskanta prawie nie było widać. Wszystko się ładnie przyjęło i rośnie jak na drożdżach. Miskant urósł chyba 20- krotnie .

Wpadaj kiedy chcesz ,nie tylko jak leń dopadnie.
Chcę tam ze trzy większe(wielkie ) plamy carexów. Na tym wysuniętym cypelku rośnie dereń controversa w zielonej odmianie,pod nim hortki wielkokwiatowe ,azalie i tam posadziłam póki co carexy włosiste te brązowe(nie znam dokładnie nazwy),dalej w stronę brzóz będą jeszcze te carexy ,które pokazywałam na fotce z rozchodnikami. Podobne są do SS,ale nie wiem czy to one ,dostałam masę ich od Bogdzi. Myślę nad trzecią plamą . Coś w cień,może hakone Aureola-mam jej trochę.
Z A. mam te same spostrzeżenia. Wszystko mi ładnie rośnie od nich.
Margerytka40 09:35, 04 wrz 2018

Azalie wsadziłam w końcu co 90,100cm ale nawet nie mierzyłam,na oko . Pewnie za ileś lat będzie za gęsto ale mam to w nosie,najwyżej będę przesadzać
Margerytka40 09:44, 04 wrz 2018

Kawa 10:18, 04 wrz 2018

Asia matko jakie wielkie rabaty !!!!
pięknie ci to wszystko rośnie!
jesteś wielka
Margerytka40 12:24, 04 wrz 2018

Kawa napisał(a)
Asia matko jakie wielkie rabaty !!!!
pięknie ci to wszystko rośnie!
jesteś wielka

No powiem Ci ,że rośnie ,warto było pół roku kopać w jedną i drugą,mieszać,kopać i znowu mieszać
Margerytka40 12:33, 04 wrz 2018

Ha,zapisuję tutaj bo jakbym zapomniała to znajdę
Hortki Polar Bear z ronda bo wymieniam je na Little lime i pomylone hortki z frontowej,zdaje się też PB idą na rabatę ,która miała być annabelkowa a będzie miśkowa . Uzbierało się 13 sztuk tych hortek więc starczy. Tym sposobem będą tam jeszcze podzielone rozplenice ,które raczej nie są Hameln,rozchodniki a z tyłu miskanty ML. Koniec,kropka. Na Annabelki znajdę inne miejsce
anna_t 12:48, 04 wrz 2018

ML nie będzie widać zza misiów